14-18év közötti lányok, kinek van elege abból hogy mindig mki (szülök, osztálytárs, iskolaigazgató) elő akarja írni nektek mit vehették fel, hogyan viselkedjetek?
Szerintem mindig meglehet találni az aranyközéputat :)
17L
Az iskolának van szabályzata, ami nem csak a tanárokra vonatkozik, hanem az összes többi ott dolgozóra és a diákokra is. Ezt mikor beíratkoztál elfogadtad, illetve a nevedben a szüleid elfogadták.
Tűsarkúban hogy futsz reggel a busz után?
2,5
26 éves vagyok
(és sosem éreztem úgy, hogy tűsarkúban kéne iskolába járnom, és az sem érdekelt, hogy a tanárok, szülők, vagy osztálytársak mit mondtak az öltözködésemről)
Én mondjuk már 18 vagyok, és semmibe nem szólnak bele a szüleim, azt veszek fel, azt csinálok, amit akarok. És mivel egyetemre járok az osztálytársak meg az igazgató sem nagyon játszanak már.
13-16 éves koromban is inkább a késői hazamenetel, az alkohol, meg a cigi miatt voltak veszekedések, azt, hogy hogy nézzek ki soha nem akarták megmondani. Mondjuk a sminket soha nem vittem túlzásba, és ribisen sem öltözködtem. helyette punk voltam acélbetétessel meg tróger ruhákkal. Ebbe sem szóltak bele, és szépen ki is nőttem. Még a piercing volt egyedül kényes téma, az arcomba soha nem engedtek rakni, de cserébe szét szúrattam a füleimet, és köldök piercinget csináltattam, szóval meg tudtunk egyezni. Most már lehetne bárhol pc.-m de már nem akarok én sem feltűnő helyekre.
Szerintem azért egy 15-18 éves lánynak már ne a szülei mondják meg, hogy hogy öltözködjön. Ha addig nem sikerült belőle normális embert nevelni, akkor már tök mindegy.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!