Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti mit szolnátók hozzá...

Lányok ti mit szolnátók hozzá ha egy fiú szeretne teljes lányruhába öltözni? bugyi;zokni;meltartó;szük nadrág vagy szoknya;felsö és harisnyát honza fel. egyszoval minden lányruhát?

Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 21:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Semmit nem szólnék, valószínűleg fel sem tűnne, mert nem szokásom másokat figyelni az utcán :D

(Az a csóri biztonságis nő meg nem tehet róla, hogy ilyen egyenruhát kapott és ezt kellett felvennie, ha egyszer ez a dresscode...)

2014. okt. 30. 13:40
 12/23 anonim ***** válasza:

En mondjuk nem mennek a hooters etterembe felszolgalonak mert hulyen neznek ki shortban meg harisnyaban, ferfi letemre !

Gondolom sejted mit szeretnek sugallani a csori biztonsagi novel kapcsolatban...

2014. okt. 30. 15:09
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem olyan egyszerű munkát találni... Főleg, ha az ember lánya mondjuk megváltozott munkaképességű (vagy idősebb, vagy több gyereke van), szóval az ilyesmit nem kéne megszólnia senkinek. Nem tudhatjuk, miért kényszerült rá erre a munkára, nyilván jobb munkakört is el tudna magának képzelni, de amíg nincs más, addig jó ez is. Bármi problémája lehet, amiért ott dolgozik, nem ismerjük, nem látunk bele az életébe, szerintem az a legkisebb baja, hogy férfiegyenruhát kell hordania. Fontosabb dolgok is vannak annál, mint hogy ki mit hord. Főleg munkába...
2014. okt. 30. 15:39
 14/23 anonim ***** válasza:

Irod ezt azert, mert norol van szo!

Na de forditott helyzetben is partfogolt lennel?

2014. okt. 30. 15:54
 15/23 anonim ***** válasza:

Igen, fordított helyzetben is, mivel tapasztaltam személyesen és ismerősök körében is olyanokat, mint elúszott devizahitel; megszűnt munkahely; leépítés; be nem tervezett újabb terhesség, ami miatt kirúgták az illetőt; katasztrófasúlytotta ház (tűzvész); baleset. Amikor az a legkisebb gondja az illetőnek, hogy mit vesz fel, ha nincs tető a feje fölött, nem tud mit enni vagy hosszú ideig meg sem bír mozdulni.

Anyukám 58 éves, gerincsérvvel rokkantnyugdíjas volt, amíg ki nem b...ták, sem ülni, sem állni nem tud hosszú ideig, mert fáj neki, nagy nehezen felvették a Postára kézbesítőnek. Ott legalább ül is, áll is, biciklizik is, ha valamelyik póz kényelmetlen, vált. Végre szerezhet egy kis pénzt, utasította volna el, mert nem nőies az egyenruha?

Én új munkahelyre kerültem, ahonnan próbaidő alatt kirúgtak, mert kiderült, hogy meg kell műteni és "az én munkámat nem fogják a többiek elvégezni, amíg nem emelhetsz". Két hete vágták fel a hasam, hogy kivegyék azokat, amik nem oda valók. Ha majd újra dolgozhatok, az érdekel majd legkevésbé, milyen dresscode van az adott munkahelyen, sokkal fontosabb, hogy pénzt keressek. Pedig én fiatal is vagyok...

Nem tudom, te miért vagy ilyen felszínes és mennyi idős lehetsz, amiért ilyeneket mondasz, de az élet nem az öltözködés körül forog. Nem kívánom, hogy a fentiek bármelyikében is részesülj, de ha egyszer neadjisten mégis megtapasztalod, majd rájössz, mi a fontos az életben. Csak annyit kérek, láss a cukormázas felszín alá...

2014. okt. 30. 16:16
 16/23 anonim ***** válasza:

En az itt elhangzottak alapjan krealok velemenyt ami ugy szokott mukodni, hogy a noi, noies ruhakat hordo fiukat lehomarozzak, de a ferfi ruhat hordo noket meg tamogatjak is!

En meg gondoltam mellejuk allok es mint latod ez az en bunom, te is kioktatsz...

2014. okt. 30. 17:13
 17/23 anonim ***** válasza:

Ahogy én észrevettem a válaszaidból, nem egyszerűen melléjük állsz, hanem ugyanazt csinálod, mint a a többi felszínes válaszoló, csak fordított irányba. És ez itt a szomorú. Hogy normálisan is a nőies ruhákat hordó pasik oldalára lehet állni, de te ugyanúgy fröcsögsz, mint azok a válaszolók, akiket szidsz. Ugyanazt csinálod és észre sem veszed. Ezen gondolkodj el egy kicsit.

Mellesleg én soha nem homároztam le senkit, sőt itt is azt szoktam hangoztatni, hogy az öltözködés egy tök másodlagos dolog, ami miatt nem kéne senkit megszólni.

2014. okt. 30. 17:36
 18/23 anonim ***** válasza:
Azert latod frocsogesnek, mert en az a tipus vagyok aki amit kap azt ad...
2014. okt. 31. 14:26
 19/23 anonim ***** válasza:

Kérlek, ne ferdíts...

Látom a válaszaidat, a többi felhasználó is látja őket, és teljesen egyértelmű, hogy nem "azt adod, amit kapsz", hanem minden hasonló típusú kérdést személyes támadásnak vélsz és egyből támadsz, minden ok nélkül, sokszor elég csúnya és gusztustalan szófordulatokkal: "bezzeg ha pitsákról lenne szó" "gratulálok balf....szkáim"

Már akkor támadsz, amikor még senki nem mondott semmi bántót és veszekedést provokálsz. Az ilyesminek nincs semmi értelme.

Ha már ennyire az öltözködés körül forog a kérdés, akkor maradjunk ennél a témánál.

Például volt egy olyan kérdés, hogy "Mi ennek a stílusnak a neve?" és be volt linkelve egy viking lány képe. Erre te válaszoltál először, hogy "Hát ez az, a stílus, ami a fiúknak nem megengedett." Holott még senki nem írt oda, nem ez volt a kérdés és senki nem mondta, hogy a fiúknak nem megengedett semmi.

Kényszerképzeted van arról, hogy a lányok "lenyúlják" a fiúk cuccait, mert a blézer ugyanolyan, mint a zakó, a nadrág nem lesz soha női ruhadarab a térdzokni fiúknak való. Most egy 10 éves kislány szerinted férfias a térdzoknijával? Vagy egy lánynak/nőnek nem fázhat a vádlija?

Pedig ha egy kicsit belegondolnál, észrevennéd, hogy MINDEN ruhadarabnak (kivéve a melltartónak értelemszerű okokból) van férfi és női változata is (igen, a térdzokninak is), minimális szabászati különbségekkel, elvégre egy férfinak meg egy nőnek nem egyformák a testarányai. Az ing párja a blúz, a zakónak a blézer, az öltönynek a kosztüm, a franciabugyinak a feszes boxer. Pólókból, pulcsikból, nadrágokból és minden más ruhadarabból van női meg férfi változat is. Még harisnyából, tangából, szoknyából, sőt, még fűzőből is van férfi fajta. És ha sarkosan vesszük, az egyberuháknak a párja a tóga.

Kapucnis pulcsikból és cipőkből meg elég egyszerű uniszex változatot gyártani. Hiszen egy sima kapucnis, zippzáras, mondjuk kék pulcsit vagy egy egyszerű fekete Martens bakancsot bárki felvehet.

Természetesen a szabásvonalak eltérnek a többi ruhánál, hiszen egy pasi nem tudja belepréselni magát egy női skinny farmerbe, mert a "csomag" nem férne el. De ugyanúgy van férfi skinny is.

Most akkor a lányok is kezdjenek el pampogni, hogy "lenyúljátok a tangáinkat"? Ez butaság, mindenki azt vesz fel, amit akar és nem mellesleg azt, amit elérhető áron lehet kapni sima boltokban is. Hiszen nekem hiába tetszik piszkosul az abroncsos viktoriánus ruha, ha egyszer nem lehet kapni ilyesmit, maximum jelmezkölcsönzőben. A pasikon döglesztő lenne a reneszánsz kor beli fodros-zsabós ing, de azt sem lehet kapni...

És akkor eljutottunk a fekete zoknis kérdéshez. Amihez te azt írtad, hogy férfias meg mit keres a csajokon. Egyrészt, az egy zokni, tök lényegtelen, az a funkciója, hogy a lábat melegítse. Másrészt, ha valaki szinte folyton fekete ruhákban jár, akkor értelemszerű a fekete zokni választása. Akkor nem tudom, te álltál-e már a lavór fölött és dörzsöltél-e már fehér zoknit Vanish szappannal és könyörögtél-e már az egeknek, hogy végre fehéredjen vissza némi áztatás és dörzsölés után, mert a cipő mondjuk megfogta. Alattomos ruhadarab a fehér zokni, így sötétebb színekben praktikusabb. Mert attól, hogy kimosod 60°C-on, érzed az illatán, hogy tiszta, még ott marad a talpán a szürkeség és néhány használat után be is szürkül teljesen. A fenének van kedve szenvedni vele...

És akkor térjünk vissza oda, hogy olyan cuccokat veszünk fel, amit lehet kapni. Egy 42-43-as lábú hölgy hogy vesz magának színes, csajos mintás zoknit, ha egyszer 40-es vagy 41-es mérettől nem gyártyanak ilyesmit?

Gondolkodj el ezeken egy kicsit, kérlek. Vedd le a szemellenzőt és láss tisztán. Valamint attól, hogy vannak, akik beszólnak a nőiesebb ruhákat hordó pasikra, még nem kell beállni közéjük fröcsögés szinten, normálisan és ésszerűen is lehete fogalmazni.

Plusz ott vannak még szerencsétlen transzszexuálisok, akik meg végképp nem tehetnek róla, hogy ilyenek...

2014. nov. 1. 09:57
 20/23 anonim ***** válasza:

Azokat is kiszoktad oktatni akiket en "tamadok",vagy csak engem tisztelsz meg a hegyibeszededdel?

Mert nekem nem ugy tunik...

2014. nov. 2. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!