Ez nem sportcipő, tönkre is teszi szépen a gerincet ha arra használják!
Ha nem futni vennéd fel akkor hova? Mert utcai viseletnek meg csúnya és ízléstelen!
L19
Nekem nagyon nem tetszik és nem is sorolnám a sportcipő kategóriába. Kétlem, hogy annyira kényelmesen lehetne ebben sportolni, arról nem is beszélve, hogy kitörne benne a bokád. No mindegy.
18/L
Nekem nem tetszik mivel a telitalpu cipellők se jönnek be bár ha nem lene telitalpú szeretném!
17/L
uhhh hát ez nagyon király.És miért ne lehetne utcainak hordani.Van magassarkú utcai cipő is ám...vedd csak fel ezzel tuti nem leszel tucat csaj mint a converse cipő,csőgatyások.
Hol lehet ilyet venni?
21L
hát szerintem elég ronda, de akit egy picit is érdekel a divat, az általában nem ad a véleményemre, mert csúnya rocker vagyok...
18/L
borzasztóan néz ki. ne haragudj, de ebben tényleg még futni sem lehet.
viszont jó oldalról nézve, esetleg egy hófehér csőnadrághoz elég divatos, de így magában nem jó.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!