Ezek szerintetek drága ruhák turiból?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy ki mennyiért szokott turiból vásárolni. Én tegnap voltam először, ezeket vettem és ennyiért:
pulcsi-2400
farmer- 2400
blézer- 2000
egyberuha- 2000
szoknya- 1200
pulóver- 1200
felső- 800
felső- 800
férfi pulcsi- 1600
férfi póló- 1040
Ezek szerintetek reális árak? Hozzáteszem, nagyon jó minőségű, nem kopott ruhák, többön rajta volt még a címke.
2014. okt. 12. 13:34
1/6 anonim válasza:
Én is ennyiért szoktam venni,szerintem megéri.Darabosban voltál,ugye? Nagyon jó minőségűeket szoktam én is venni,és a kb. a felén a címke is rajta volt,egyátalán nem kopottak,vadi újak.Pl.kínaiban egy nadrág 5-6 ezer forint,a minőségéről inkább nem beszélek.Olcsóbb plázás üzletekben is simán elkérnek 8 ezret egy nadrágért,ugyan jobb minőségű,de de a turis mégiscsak jobb.Darabosban ezek reális árak.
2/6 anonim válasza:
Darabárasban kb ilyen árak vannak, reális, bár én kicsit sokallom (főleg a szoknyát, ruhát). Ezért is járok kilósba. Farmer, hosszú vastag kötött pulcsi ott se lenne olcsóbb sokkal.
3/6 anonim válasza:
Valamennyire sokallom, ezért járok kilósba.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Elmentem kilósba is, de ott nem találtam olyan ruhákat, ami tetszett és jó lett volna. Talán legközelebb:)
2014. okt. 13. 05:38
5/6 anonim válasza:
Én sokallom, leárazva ilyen áron szoktam venni én is, vagy olcsóbban egy sima boltban, ahol még méretből is tudok választani. Vannak jó cuccok a turikban, de szerintem túl drága.
6/6 anonim válasza:
A vásárlásod teljesen reális volt, sőt! Farmerok olyan 2-ezertől fölfelé vannak, szoknyák is inkább 1500 és afölött.
Nem tudom azok, akik szerint ez az ár sok, az hol vásárol?
Mert a plázában egy egyszerű, egyszínű pamut póló/felső 2ezer Ft. (Tegnap voltam a H andM-ben úgyhogy friss az info)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!