Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti nem érzitek bénának, ha...

Ti nem érzitek bénának, ha valahol átlátszó harisnyában kell lennetek cipő nélkül?

Figyelt kérdés

Én mindig tökre gáznak érzem, ha valahol, például vendégségben vagy hasonlók olyan harisnyában kell lennem, amiből kilátszanak a lábujjaim.

Mások meg ilyen képeket tesznek ki magukra facebook-ra ahol így vannak, meg leveszik a cipőjüket így bárhol, szerinted gázos vagy nem?

2014. okt. 11. 15:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rohadt nagy surmóság ha valaki nem veszi le a cipőjét. Vendégség előtt mi mindig megtiszteljük azzal a vendéget, hogy szépen felporszívózunk, felmosunk. Akkor a vendég de trappoljon be azzal a cipőjével amiben a városban járkál, a szarban, húgyban, koszban, hányásban. Vendégpapucs van, azt fel lehet venni.
2014. okt. 12. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gáz, ha nem veszik le a cipőt. Ha otthonra hívnak vendégségbe egyértelmű, hogy leveszem, legfeljebb szólnak, hogy nem kell. Lakásban, házban nem kell cipőben flangálni. Miért érzed gáznak, hogy látszanak a lábujjaid? Akkor Te sosem hordasz papucsot/sarut? Kényelmes életed lehet a gátlásaiddal. :)
2014. nov. 11. 10:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Tényleg illik levenni, ahol meg nincs szőnyeg, ott kérni kell papucsot,vagy hordj magadnál vmi egyszerű balett topánkát, kínaiba is van. Mondjuk akkor ha az étkező helyre kell beülni a konyhába vagy ahol járólap van, ott persze nem kell levetni. A harisnyás láb nem ciki egyáltalán, na persze ha ki van szakadva a lábad végén az gáz, de amúgy nem.
2014. nov. 11. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!