Mit vegyek fel hozzá?
Figyelt kérdés
Nyáron találtam a Hádában egy ilyen felsőt ( [link] annyi különbséggel,hogy az enyém tört fehér és fekete a collar része. Úgy gondoltam,előszedem,és egy bakanccsal felveszem,de ötletem sincs mivel. A felső nem takarja a fenekemet,ezért cicanadrág kilőve. A farmert meg utálom bakanccsal hordani.#peterpancollar
2014. okt. 9. 19:17
1/10 anonim válasza:
miért baj hogy nem takarja a feneked? rengetegen hordják úgy :D
2/10 A kérdező kommentje:
mert a cicanadrág nem nadrág,és csúnya ha ki van a feneked belőle.
2014. okt. 9. 19:22
3/10 anonim válasza:
Vastagabb sztreccsnadrág?
Első: azért baj, mert a cicanadrág még mindig nem nadrág és gondolom, a Kérdező nem akarja közszemlére tenni a fenekét.
4/10 A kérdező kommentje:
Körülnézek,hátha van..de nem hiszem.
És mi van a szoknyával?
2014. okt. 9. 19:25
5/10 anonim válasza:
Szerintem a szoknya is jó hozzá pl.fekete.
6/10 anonim válasza:
LoL tényleg, a szoknya eszembe sem jutott xD Azzal is szép lehet. Skater szoknyával, beletűrve?
7/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagy szoknyás alkat,skater szoknyában meg úgy nézek ki mint egy kismama :D csak sima,passzos szoknyám van :l
2014. okt. 9. 19:50
8/10 anonim válasza:
Ilyesmi forma szoknyával nagyon jól nézne ki.
9/10 anonim válasza:
hatalmas büszkeség :D végre valaki tudja a "leggings nem nadgrág" szabályt :D hát farmerrel vedd fel, és csinos cipővel, topánkával
10/10 anonim válasza:
egy szűkebb bőrnacival sztem tök jó. az nem leggings de nem is farmer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!