Ehhez a ruhához (kép lent) Fekete magassarkú cipőt, fekete bolerót (kép lent) felvehetek esküvőre? Illetve milyen kiegészítőt vegyek fel hozzá? (ékszer)
2014. júl. 14. 10:24
1/15 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy kis fekete borítéktáskám lenne
2014. júl. 14. 10:25
3/15 A kérdező kommentje:
Nem néznék ki túl feketében? Csak polgári szertartásra vagyok hivatalos
2014. júl. 14. 10:33
4/15 anonim válasza:
Rózsaszín a felső, szóval nem hiszem. Ha teljesen feketében lennél, akkor esetleg.
5/15 A kérdező kommentje:
Esetleg ha találnék színben harmonizáló cipót akkor mehet még a fekete boleró fekete kis táskával? (esetleg rózsaszín karkötő nyaklánc)
2014. júl. 14. 10:58
6/15 A kérdező kommentje:
vagy borítéktáska is ilyen rózsaszínesebb ( ha találok színbena cipőhőz illőt) (sose voltam még esküvőn)
2014. júl. 14. 11:00
7/15 anonim válasza:
Ezt pl felveheted egy nude színű cipővel is és akkor a táska is lehet az. Ékszert hanyagolnám, bár nem tudom, hogy az az öv a ruhán a ruhához van, vagy le lehet venni. Ha szolidabb lenne az öv, pl fekete csatja lenne, akkor arany bizsukat ajánlanék, de így még egy sima nyakláncot is túlzásnak éreznék.
8/15 A kérdező kommentje:
Nude cipőm van, az is elegánsabb magassarkú, akkor olyan színű táskát keresek hozzá. Attól még maradhat a fekete boleró? (illetve az kell nagyon a polgári szertartásra?)
2014. júl. 14. 11:13
9/15 anonim válasza:
Felvehetsz hozzá nyugodtan fekete kiegészítőket, de biztos nincs elegánsabb ruhád? Ez a ruha annyira rikítóan közönséges, ilyen "panelház szépe" bulira való, nem esküvőre.
10/15 anonim válasza:
Igazából a bolerót el is hagyhatod, én pl csak templomba venném fel ehhez a ruhához, de ott is csak tiszteletből. Polgárin elhagyhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!