Térd fölé érő zoknit lehet túlsúlyosan (+10-15 kg) is hordani?
[link] Ilyen.
75 kg vagyok 170 centihez, nem folyok szét, de azért lászik, hogy nem vagyok vékony. Viszont imádom ezeket a zoknikat, és ma be is szereztem egy feketét és egy szürkét. Szerinted hordhatom őket anélkül, hogy nevetségesen fessek?
Lehetni lehet, de szerintem inkább ne hordd..én nem vagyok túlsúlyos és még így is látom, hogy optikailag vastagítja a lábam az ilyen zokni, hát még, ha husis is az illető.
Hol vettél egyébként olyat, ami nem vág be?
a +10 kiló bőven nem túlsúlyosság.
Egyébként persze :)
Szerintem erre a kérdésre úgy lehetne csak normális választ adni hogyha látnánk is, hogy hogy áll rajtad. Nem valami egész alakos fotóra gondolok, nyugi :D csak annyi, h felveszed és a lábaid látszódjanak rajta, mert az, h megadod a magasságod és a súlyod abból szerintem nem lehet megállapítani, hogy esetedben a hordható vagy a nevetséges kategóriába illik.
De ha nem érzed jól magad benne, vagy olyan, hogy mindig igazgatni, huzogatni kell mert lecsúszik akkor nem érdemes utcára felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!