Sötétkék vagy khaki parka kabát a jobban variálható és melyik illik a barna hajhoz?
Fekete télikabátom van csak, de nem igazán áll jól.. a sötétkék és a khaki jól áll, de túlzásnak tartom, hogy 2 télikabátom legyen... ez luxus.
a hajam egyébként kicsit szőkés, nem az a nagyon barna.
sötétkék: [link]
khaki: [link]
nem ennyire hosszú kabátom lesz, de ezekhez nagyon-nagyon hasonló.
nem tudom, melyik a jobban variálható.
ilyen bakancs/csizmám van hozzá:
szerintem nem túlzás a két télikabát:)
én a khakit választanám, nekem az jobban tetszik meg szerintem a te cipőidhez is jobban illik.
végülis már kiforrott bennem is az, hogy khaki lesz :)
hát nekem azért túlzás, mert ha lenne még egy télikabátom, akkor ahhoz is kéne cipő, sál, sapka külön, hogy passzoljon a színekben. Így már elég sokba kerülne nekem erre a 3 hónapra. Egy télikabát szerint erre az időszakra elég. Van persze női ismerősöm akinek egy évszakra 5-6 kabátja van, de van amit 3 évente vesz fel.. szóval szerintem vegyünk egy olyat ami multifunkciót és nem túl sportos, nem túl elegáns. de ez az én véleményem :)
én 23 vagyok, de mikor volt szövetkabátom, akkor csak karácsonykor volt rajtam :D mert nem öltözködöm annyira elegánsan. kényelmesen sportosan, de nem úgy hogy edző cipő vagy ilyesmi, ezeket a cipőket hordom, egyszerű felsőkkel :)
de a khaki marad ;) köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!