Szerintetek gáz lenne ha néha ing+nyakkendőben mennék suliba?
Túl fiatal vagy még az ing+nyakkendőhöz. Hülyének néznének, és kinevetnének, a tanárok meg "de kiöltözött valaki" mondatokkal illetnének. Nem akarod ezt.
Az ing+nyakkendő amúgy se iskolás megjelenés.
Szerintem nem gáz az ing+nyakkendő, viszont szerintem is kinevethetnek vagy beszólhatnak. Sok a rosszindulatú ember.
Viszont azt nem értem, hogyha egy fiú kiöltözik, az miért gáz. Elég sok lány kihívóan megy suliba, miniszoknya vagy cicanadrág, dekoltált felsők. Ezeknek nem szólhat be senki. Ha valaki rájuk mer szólni, hogy nem illik ilyen ribisen öltözni suliba, akkor hisztiznek és támadnak. Mert hát ők nők, ők ilyenek és blablabla... Meg az a visszaválasz, hogy most azt akarod hogy csadorba járjak?
Szóval szerintem egyáltalán nem ciki egy fiúnak ha néha kiöltözik. Főleg, hogy a lányok meg úgy öltöznek mint a qrvák és nem szólhat rájuk senki semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!