Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel suliba? Nincs...

Mit vegyek fel suliba? Nincs ötletem. Ti miben jártok?

Figyelt kérdés

2014. szept. 2. 17:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ennyi adatból honnan kéne tudnunk??
2014. szept. 2. 17:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat!
2014. szept. 2. 17:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a szekrényed, vegyél ki egy pólót meg egy nadrágot, vedd fel az átmeneti cipődet az átmeneti dzsekiddel és kész. Miért kell ekkora ügyet csinálni ebből az öltözködésből?
2014. szept. 2. 17:09
 4/12 A kérdező kommentje:
hát nekem számít hogy miben megyek ki az utcára!!44
2014. szept. 2. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:
És mi a baj a póló-nadrág kombinációval? Nyilván vannak utcai ruháid, válogass közülük, ennyi.
2014. szept. 2. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:
akkor te is adj meg egy normális kérdést!!! még csak azt sem tudjuk hogy fiú vagy e vagy lány...
2014. szept. 2. 17:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Én általában farmert veszek fel pólóval vagy ujjatlannal,fölé kardigánt, farmerdzsekit (attó függ mennyire ven hideg), teszek fel sálat, plusz vagy tornacipőt veszek fel vagy ha esik az eső akkor bakancsot.
2014. szept. 2. 17:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Remélem, ez csak valami kamu idióta kérdés, mert nem hiszem el, hogy egy iskolába járó gyerek/tini ennyire életképtelen legyen, de komolyan... Nem is értem, hogy járhattam 16 évet úgy suliba, hogy egyszer sem kérdeztem meg ilyen gagyi oldalakon vadidegenektől, hogy "mit vegyek feeeeeel?"

Kinyitottam a szekrényt és felvettem, amihez kedvem volt. Ha szoknyához volt, akkor azt vettem, ha nadrághoz, akkor azt. Lesz.rtam, ki mit szól hozzá, úgy öltöztem fel, ahogy nekem tetszett.

2014. szept. 2. 17:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedd van. Még hamar kifogytál az ötletekből.
2014. szept. 2. 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos láttál olyant, aki úgy mászkált az utcán, hogy ilyen nagy kotongumiba bújt bele, szerintem olyanba menj.
2014. szept. 2. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!