Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, az gáz ha egy (23...

Lányok, az gáz ha egy (23 éves) fiú kozmetikushoz jár és BB krémet, korrektort használ?

Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A kozmetikus nem gáz. A sminken már lehet meglepődnék elsőre, mert azért ki lehet szúrni könnyedén és a férfiaknál nem annyira megszokott az ilyesmi, meg borostán elég érdekesen tud kinézni, de ha problémás a bőröd, nem különösebben foglalkoztatna, ha a nőknek lehet "csalni", miért ne? Ha nem gáz a bőröd, akkor szerintem nincs rá szükség, a férfiakkal szemben nincsenek irreális követelmények a pórustalan bőrre nézve - mondjuk azt sem értem, amikor szép bőrű lányok mázolják magukat. Egy bababőr meg nem kifejezetten férfias, pár apró hiba miatt nem kell sminkelni.
2014. okt. 5. 20:43
 2/11 anonim ***** válasza:
sztem amíg tudja ezeket használni, addig nem az.
2014. okt. 5. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha tudja ezeket használni jól, akkor nem fog látszani és nem gáz. Ha látszik, és maszkszerű akkor szerintem nemtől függetlenül ízléstelen. A kozmetikus teljesen oké szerintem a többi meg elfogadható.
2014. okt. 5. 22:45
 4/11 anonim ***** válasza:
A kozmetikus és a korrektor nem gáz, ha problémás a bőröd. A bb krém szerintem már kicsit sok, ráadásul azért az látszik is közelebbről.
2014. okt. 6. 00:50
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen! Nem tudtad, hogy a fiuknak minden gaz, meg megszuletni is ebben az orszagban ahol dul a hiusag, prudseg
2014. okt. 6. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2014. okt. 6. 22:49
 7/11 anonim válasza:
Van egy alapvető igényesség, de hamég korrektortis használ, akkor már eléggé önközpontú lehet az illető. Ez egy picit negatív a jellemben, de elitélni ezért nem szabad. Nálam ez azt jelentené, hogy sokat foglalkozi magával, ez később is így lesz, kevesebbet a külvilággal.
2014. okt. 10. 08:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Fiús anyaként minimum természetellenesnek érzem ezeket az igényeket. Ebben a korban a mi időnkben a férfiaknak (mert 23 évesen már nem annyira fiú kéne legyen az illető, hanem lassan be kéne lépni a férfikorba, BB-krémmel meg nem lehet senkit férfinak nevezni) katonaság volt, meg kőkemény sportok, a mai fiatalok meg mintha gumiból lennének, semmi tartásuk, erőnlétük, teherbírásuk nincs. Az én korosztályom még lazán lemelegezte, és az akkoriban egyáltalán nem volt menő kategória, aki ilyet csinált.
2014. okt. 10. 10:59
 9/11 anonim válasza:
Az én korosztályom ma is "lemelegezi"!
2014. okt. 12. 12:01
 10/11 anonim válasza:
Nos kozmetikus oké. Korrektort ugye pattanások eltüntetésére használják. Ha igen oké, nem szeretem a túl pattanásos fiúkat. BB krém. Túlzás...
2014. okt. 13. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!