Lányok, az gáz ha egy (23 éves) fiú kozmetikushoz jár és BB krémet, korrektort használ?
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 19:49
1/11 anonim válasza:
A kozmetikus nem gáz. A sminken már lehet meglepődnék elsőre, mert azért ki lehet szúrni könnyedén és a férfiaknál nem annyira megszokott az ilyesmi, meg borostán elég érdekesen tud kinézni, de ha problémás a bőröd, nem különösebben foglalkoztatna, ha a nőknek lehet "csalni", miért ne? Ha nem gáz a bőröd, akkor szerintem nincs rá szükség, a férfiakkal szemben nincsenek irreális követelmények a pórustalan bőrre nézve - mondjuk azt sem értem, amikor szép bőrű lányok mázolják magukat. Egy bababőr meg nem kifejezetten férfias, pár apró hiba miatt nem kell sminkelni.
2/11 anonim válasza:
sztem amíg tudja ezeket használni, addig nem az.
3/11 anonim válasza:
Ha tudja ezeket használni jól, akkor nem fog látszani és nem gáz. Ha látszik, és maszkszerű akkor szerintem nemtől függetlenül ízléstelen. A kozmetikus teljesen oké szerintem a többi meg elfogadható.
4/11 anonim válasza:
A kozmetikus és a korrektor nem gáz, ha problémás a bőröd. A bb krém szerintem már kicsit sok, ráadásul azért az látszik is közelebbről.
5/11 anonim válasza:
Igen! Nem tudtad, hogy a fiuknak minden gaz, meg megszuletni is ebben az orszagban ahol dul a hiusag, prudseg
7/11 anonim válasza:
Van egy alapvető igényesség, de hamég korrektortis használ, akkor már eléggé önközpontú lehet az illető. Ez egy picit negatív a jellemben, de elitélni ezért nem szabad. Nálam ez azt jelentené, hogy sokat foglalkozi magával, ez később is így lesz, kevesebbet a külvilággal.
8/11 anonim válasza:
Fiús anyaként minimum természetellenesnek érzem ezeket az igényeket. Ebben a korban a mi időnkben a férfiaknak (mert 23 évesen már nem annyira fiú kéne legyen az illető, hanem lassan be kéne lépni a férfikorba, BB-krémmel meg nem lehet senkit férfinak nevezni) katonaság volt, meg kőkemény sportok, a mai fiatalok meg mintha gumiból lennének, semmi tartásuk, erőnlétük, teherbírásuk nincs. Az én korosztályom még lazán lemelegezte, és az akkoriban egyáltalán nem volt menő kategória, aki ilyet csinált.
9/11 anonim válasza:
Az én korosztályom ma is "lemelegezi"!
10/11 anonim válasza:
Nos kozmetikus oké. Korrektort ugye pattanások eltüntetésére használják. Ha igen oké, nem szeretem a túl pattanásos fiúkat. BB krém. Túlzás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!