Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti iphone 5-ot valasztanatok...

Ti iphone 5-ot valasztanatok vagy sok uj ruhat?

Figyelt kérdés

Van egy kis felretett penzem ( 1 eve sporolok ) es nem tudom h telefont vegyek vagy uj ruhakat? Negativ valaszolok kimeljenek!

Koszonom :)

2014. okt. 5. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%

Én is inkább a ruhákra szavaznék. Egy ilyen drága telefont teljesen feleslegesnek tartok..egy olcsóbbról is lehet telefonálni meg internetezni és legalább elővehetem a buszon anélkül, hogy attól félnék, hogy ellopják.

De szerintem se kell rögtön elkölteni az összes pénzed, vegyél belőle olyan ruhát, ami most tetszik, vagy épp szükséged van rá.

2014. okt. 5. 13:49
 12/20 anonim ***** válasza:

Ruhák!

Egy jó megjelenés nagyon fontos. A telefonodon úgyse tudnád kihasználni azokat a dolgokat, amik a fejlesztők belepakoltak. Én kaphattam volna Iphone-t, de nem kértem, mert teljesen feleslegesnek tartottam. Inkább menjen jobb helyre a rám szánt pénz. De ha mégis megkapnám, ruhákra költeném. Meg azért is gondoltam így, mert a mai világban megy a hipsterkedés az Iphone-al, hogy kinek van meg a legújabb és én nem szerettem volna ebbe a rivalizálásba belecsöppenni. Az én kis HTC-m negyed annyiba került, mégis imádom.

2014. okt. 5. 14:23
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy egyébként?
2014. okt. 5. 14:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Ruhát, mert Galaxy S4-em van, és nincs tervben csere.
2014. okt. 5. 16:11
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyik sem.

Elmennék koncertre vagy gyűjtögetnék tovább valami hasznosabbra.

2014. okt. 5. 21:18
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Én akkor már inkább gyűjtenék még hozzá, és iPhone 5S-t, vagy iPhone 6-ot vennék. Mivel sok ruhám van, és jók is, valamint azt bármikor kaphatok, ezért ez nem lenne túl logikus döntés részemről.

De te tudod, hogy nekem mi lenne jobb.

2014. okt. 6. 00:02
 17/20 anonim ***** válasza:
29%
Jajj kismajom! Azt a pénzt a tanulmányaidra kellene fordítani inkább, hogy ne segédmunkás legyen belőled. Iphonnal meg néhány ronggyal nem tudod megalapozni a jövőd! Már ha majd dolgozol, saját egzisztenciád lesz, ELTARTOD magadat, vehetsz olyan iphont vagy rongyot amilyet akartsz, ha már az életben bizonyitottál és letettél valamit az asztalra.
2014. okt. 6. 10:35
 18/20 anonim ***** válasza:
78%
17: a tanulmányokat állja a szülő. Ha valaki nem tudja, az ne vállaljon gyereket. Nehogy már a gyereken múljon, hogy tud-e tanulmányokat folytatni, vagy nem. Ha valaki zsebpénzt sem kap, amit összegyűjthet akkor szerinted hülye marad világ életében, mert nem tudja önmagának finanszírozni a továbbtanulást?
2014. okt. 6. 11:04
 19/20 anonim ***** válasza:
táskákat,cipőket,téli és nyári ruhákat is vennék egyaránt! de telefont tuti nem :D
2014. okt. 6. 22:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Melyikre van nagyobb szukseged?

Egyebkent en az iPhone-t valasztanam. Van eleg ruham, igy is el kellett adnim parat, amit nem hasznalok, mert kicsi a szekrenyem, es nem lehet tole elferni. A telefonom viszont eleg gyatra, akadozik, lefagy, az Apple termekekkel meg van tapasztalatom, es tudom, hogy jok.

2014. okt. 21. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!