Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Turis tippek, hogyan?

Turis tippek, hogyan?

Figyelt kérdés
még SOHA az életbe nem találtam turiban olyan ruhát ami tetszett volna nekem!! mást meg mindig irigykedve nézem hogy tök jó márkás ruhákat túrnak. Ők mit csinálnak másként? vagy van valami trükk hogy hogyan lehet jókat találni? ti hogy turiztok?
2014. okt. 4. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egy ideig a szimpla boltokkal is így voltam. Aztán rájöttem, hogy bennem van a probléma, mert "az a szín nem is olyan rossz, az a szabás pont kiemeli ezt meg azt, meg amúgy is, ide-oda el lehet hordani..." Turkálókban ugyanilyen technikával gyűjtögetek. Kicsit még ijesztő, amikor a harcias, veterán amazonok egy-egy nagy zsák ruhát meglengetve elterelik a tömeget az általuk kiszemelt polcoktól, de meg lehet szokni :D Pecséteset, kinyúlt ruhákat viszont sosem veszek, szóval nálam ez az elsődleges szempont. Meg a méret: nagyon gyakran rövidek rám a felsők, ezért mindent fel kell próbálnom.
2014. okt. 4. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Türelemmel.

Én inkább szín alapján keresek, azokat nézem át, és amin megakad a szemem, azt leveszem és megnézem, nem csak a méretet, hanem hogy hibás-e.

Mintásakat és extrább anyagúakra pedig rá fog állni az ember szeme, kiszúrja egy idő után messziről, ha feltételezhetően jót lát, akár három sorral arrébb is. :)

Leginkább felsőket szoktam venni, mert könnyű próbálni és jobban eltalálom a méretet, fazont. Ha meg kicsit nagy, de tetszik és olcsó, akkor megveszem és otthon átalakítgatom.

Szóval idővel és tapasztattal bele lehet jönni és semmiben sem fog különbözni egy H&M-ben keresgélés egy turkálótól keresgélésben.

2014. okt. 5. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Türelmesnek kell lenni, mivel a turikban nincs olyan, hogy "ilyet szeretnék, 38-as méretben, feketében", aztán már hozzák is.

Ha türelmesen végigmész a kínálaton, igazi gyöngyszemekre lehet bukkanni.

Meg nem szabad úgy bemenni, hogy Neked most kell egy szürke ceruzaszoknya, mert akkor tuti nincs. Úgy kell hozzáállni, hogy "benézek, hátha találok valamit".

2014. okt. 5. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Türelemmel. Ja és én leginkább azokon a napokon megyek be, amelyiken árucsere van. Így nagyobb eséllyel fogsz ki jókat.
2014. okt. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!