Színházba nem elegánsan?! Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek megnézni a barátommal és a családjával a Kövek a zsebben-t a Tháliában.
A barátom azt mondja ne öltözzek túl elegánsan, mert ez nem olyan színdarab.
De...színházba nem elegánsan? Mégis miben menjek akkor?
17L
2014. okt. 4. 16:29
2/11 anonim válasza:
felvehetsz egy szűkszárú farmert , hozzá valami magasított bokacsizmát ,felülre pedig valami elegáns zakót vagy kis szövetkabátot :)
3/11 A kérdező kommentje:
Hát én eleve elegánsan öltözködöm.. (viszonylag mindig) Úgyhogy nem tudom már mit vegyek fel, hogy ne öltözzek túl..
2014. okt. 4. 17:03
4/11 anonim válasza:
Szia. :) Nem tudom, hogy hétköznap miket szoktál viselni, de ha pl. szereted a szoknyákat, akkor szerintem egy szűkebb fazonú szoknya nagyon jó választás lenne egy kicsit ünnepélyesebb felsővel és cipővel. :) 23/f
5/11 anonim válasza:
Én színházba biztos, hogy nem mennék farmerben.
Azt vedd fel, ami szerinted illik a színházba.
6/11 anonim válasza:
Mitol masabb egy szinhaz a mozinal?
Szerintem egy hetkoznapi cucc is megteszi!
En sem littyentem ki magam, vegul is az eloadast nezik nem egymast az emberek, de ha az utobbi lenne az mar gaz...
7/11 anonim válasza:
Színházban mehetsz nagyjából bármiben. Operába kell kiöltözni ;)
8/11 anonim válasza:
hát azért ne farmerben, legalábbis ne kékben. szerintem sima fekete nadrág valami csinosabb, lapos cipővel, hozzá felülre blézer, esetleg szép nyaklánc bőven jó.
9/11 anonim válasza:
Hát ne báliruhába menj de azért csinosan, elegánsan. Hülyeség hogy nem kell. Sokan elmennek már szakadt farmerbe is, de ne te legyél az
10/11 anonim válasza:
ha amúgy is elegánsan öltözöl, szerintem menj ugyanúgy : ) ne öltözz túl, egy egyszerű szoknya, vagy szűkszárú gatya, bokacsizma, valami szebb elegánsabb felső vagy blúz, blézer oszt csá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!