Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezeket a darabokat mivel...

Ezeket a darabokat mivel tudnám kombinálni, hogy ne legyen túl öreges hatása?

Figyelt kérdés

kabát csak lilában: [link]

cipő: [link]

2014. okt. 4. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

A kabát nem öreges, bár a lila szin ha az a sötét mályvás lila akkor kicsit az.

A cipő mindenképpen ez valami szines farmerrel vagy leggingsel vagy nem is tudom. Semmivel nem tudnám kihozni hogy jól nézzen ki. Még nekem is öreges, pedig 29 éves vagyok.

2014. okt. 4. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

A cipő tényleg gáz. A sarka drabális, az orra se nem kerek, se nem hegyes, egyszerre texturált és strasszos és csillagos. Emellett nem tudja eldönteni, hogy most laza (strassz, csillagminta, gumis megoldás) vagy konzervatív (robosztus sarok, formátlan dizájn, alacsony szár) legyen. Ettől se nem elegáns, se nem fiatalos.

A lila szín ugyanúgy mint a zöld nagyon necces. A legtöbb ilyen színű ruha valami ótvar árnyalat, amihez nehéz öltözni. Kabátnak tuti nem vennék lilát, mert kb jó hozzá a napsárga, a fekete, a szürke, a fehér és ennyi.

Ráadásul mivel mintás is, nadrág-szoknya-harisnya nem lehet mintás. Ez így elég uncsi, azt nézve hogy maga a kabát se valami egetrengetően izgi darab.

2014. okt. 4. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ezeket a darabokat vidd add be adományba vagy máshogy szabadulj meg tőlük. Te is érzed, hogy öreges,
2014. okt. 4. 13:33
 4/4 anonim ***** válasza:
az a cipő nagyon csúnya.. a lila meg nem túl kihasználhstó szín, ne öltözz hozzá túl tarkán.
2014. okt. 4. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!