Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Linkelek pár (férfi) télikabát...

Linkelek pár (férfi) télikabátot. Szeretném ha véleményt mondanátok róluk, melyik tetszik stb? Természetesen hölgyek is véleményezhetnek.

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy nem nagyon tudok dönteni. Mindenképpen szövetkabátot szeretnék télre vásárolni, ezért jó lenne 1-2 vélemény ami segít a döntésben. A válaszokat köszönöm!

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 1. 09:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szerintem az első a legjobb.

ha ezekközül kéne választani, én azt venném meg.

2014. okt. 1. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Az első tetszik legjobban. Nem túl csicsás, nem túl sportos, de nem is túl elegáns. Fiatalos, férfias darab.

A második nagyon nem jön be, túl sok rajta a zseb.

A harmadik is jól néz ki, de nekem kicsit "gagyi" hatást kelt.

2014. okt. 1. 17:56
 13/15 supra01 ***** válasza:
Az első a legjobb!!
2014. okt. 1. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első rövidebbnek tűnik kép alapján, én inkább a harmadikra szavaznék. A második kicsit sok a cipzárral, zsebekkel.
2014. okt. 2. 08:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Én a második képen levőt venném meg, mert így a zsebekben el lehet vinni a tárcát, kulcsokat, telefont. Ugyanis az ilyen szövetkabátjaim oldalát mindig kidörgölte/bolyhosította a táska.
2014. okt. 11. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!