Hű, nagyon sexy!
Terry Black voltam
Borzasztó b.z.s az első kettő.
A harmadik talán elmenne pizsamának.
Na latod Gyuszek! Ez az atlag amit kilehet hozni a magyarokbol! Ha egy ferfi elter a szurkesegtol akkor jon a feketeleves!
Ezek akkor ereznek jol magukat ha a ferfiak hordanak nalunk a Nikabot...
"Na latod Gyuszek! Ez az atlag amit kilehet hozni a magyarokbol! Ha egy ferfi elter a szurkesegtol akkor jon a feketeleves!"
De hisz nekem tetszik! És sok magyarországi barátom is így gondolná! Bár itt Hollandiában sok minden jobb, ha szeretnétek, gyertek ki fiúkák egy jót bulizunk majd!
Terry Black voltam ismét
Kosz de en speciel hosugarzokkal nem foglalkozom!
Probalkozz a randivonalon...
A második az valójában fellépőruhához való. Az elsőt elég nehéz kivenni, valami átlátszó sz*rnak tűnik, a harmadik meg egy pizsamanadrág. Nekem az egyszerű farmer, vagy fekete színű szűk, vagy egyenes szabású farmer tetszik a férfiakon. Nagyon laza semmiképp. Feszülős meg szintén csakis fellépőruhának, de nem mindegy kin. Mert egy justinbieberen vagy más girnyólábú felpumpált mellizmú tinifiúcskán semmi nem látok szívesen. Őt magát sem.
A kérdésre válaszolva: ha felveszed "enyhén" nevetség tárgya leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!