Mennyire elfogadható az, hogy pasi létemre hordok néha harisnyát is?
Tipikus női agyrém ami az 1.h.sz. válaszolt. "jégeralsóra gondolsz" :D
Nem jégeralsóra gondol aki harisnyáról beszél/ír, hanem harisnyáról :D
De ez nem csak hozzá szólóknál fordul elő, hanem számos boltba. Veszek harisnyát mondom szeretnék barna nylonharisnyát, fényeset 4es méretűt. És mit csinál a sok hülye eladó? Mutogatja a zoknikat, milyenek! Uristen, nagyon durva, de tényleg nem ritka.
Kérdező szerintem elfogadható, a legtöbb embert nem érdekli ha harisnyát hordasz, de persze van akit igen. De a nylonharisnya jobban irritálja az embereket, de attól lehet hordani ami alap, nem díszes. Én is mindig nylonharisnyát hordok, mert nekem ez jó, simán felveszem rövidnadrághoz is.
Itt vagyok te gyoker 76%-os!
Mi a gondod???
"Mindenki azt hord amit akar. A harisnya meg úgysem látszik a nadrág alatt."
És ha látszik? Akkor az miért olyan nagy dolog? Vagy te is harisnya fétises vagy? A harisnya is egy termék, amit ha valaki akar hordani, akkor hordja. Ha valakinek nem tetszik ha férfi is szeret hordani az rendben van, de ne vegyük már ilyen komolyan a harisnyát! És nem kizárólag nylonharisnyák vannak, lehet szolidabbat is hordani, kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!