Csak szerintem rondák ezek a Nike Airmax cipők?
Talán sportolni felvenném, TALÁN, utcára kizárt!
Ami a legjobban irritál benne, hogy divat cipõ lett és mindenhez ezt veszik fel az emberek. Nagyon ízléstelen tud lenni szerintem néhány ember ahogy felöltözik.
Nekem tetszik, nagyon kényelmes is, régen is volt ilyen cipőm, igaz akkor még nem Nike hanem valami névtelen kínai, de az is így nézett ki. Szóval én örülök hogy újra van ilyesmi. Mivel alacsony vagyok jól jön a plusz 2-3 centi amit ad.
Azt nem értem miért mondja mindenki ezen az oldalon, hogy futócipő, mikor a márkaboltokban is közlik, hogy ez utcai cipő, nem futó.
Előző, én is ezt írtam fentebb, hogy az Airmax utcai cipő. Nekem az lenne fura, ha valaki futni használná... Arra ott vannak a futócipők, pl a Free run, amik direkt arra vannak kifejlesztve! Sokan keverik a szezont a fazonnal! :D
Nekem is van 4-5 pár Airmaxem, mivel dolgozni általában magassarkúban járok, alig várom, hogy a szabadidős tevékenységemhez kényelmes cipőbe bújjak! :)
28/N
szerintem iszonyat ronda.. tiszta súlyemelő cipő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!