Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem rondák ezek a...

Csak szerintem rondák ezek a Nike Airmax cipők?

Figyelt kérdés

2014. szept. 30. 20:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
Az Airmax minden Nike üzletben az utcai cipők között van! Nem a futócipőknél!
2014. szept. 30. 21:23
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
ronda, szar, tömeg. ez a 3 szó jut eszembe róla:D
2014. szept. 30. 21:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Huhh, sikerült megnyugtatnotok :D Azthittem, hogy csak velem van baj, mert nem tetszik nekem, de jó tudni, hogy mások is egyetértenek velem :)
2014. szept. 30. 21:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Talán sportolni felvenném, TALÁN, utcára kizárt!

Ami a legjobban irritál benne, hogy divat cipõ lett és mindenhez ezt veszik fel az emberek. Nagyon ízléstelen tud lenni szerintem néhány ember ahogy felöltözik.

2014. szept. 30. 23:41
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, nagyon kényelmes is, régen is volt ilyen cipőm, igaz akkor még nem Nike hanem valami névtelen kínai, de az is így nézett ki. Szóval én örülök hogy újra van ilyesmi. Mivel alacsony vagyok jól jön a plusz 2-3 centi amit ad.

Azt nem értem miért mondja mindenki ezen az oldalon, hogy futócipő, mikor a márkaboltokban is közlik, hogy ez utcai cipő, nem futó.

2014. okt. 1. 05:29
 16/20 anonim ***** válasza:

Előző, én is ezt írtam fentebb, hogy az Airmax utcai cipő. Nekem az lenne fura, ha valaki futni használná... Arra ott vannak a futócipők, pl a Free run, amik direkt arra vannak kifejlesztve! Sokan keverik a szezont a fazonnal! :D

Nekem is van 4-5 pár Airmaxem, mivel dolgozni általában magassarkúban járok, alig várom, hogy a szabadidős tevékenységemhez kényelmes cipőbe bújjak! :)

28/N

2014. okt. 1. 08:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik. És divatos is, már ha valakinek van érzéke hogy tudja hordani. Attól hogy valami tömegcikk lett és mindenhol az van, még nézhet ki jól. [link]

[link]

2014. okt. 3. 09:37
 18/20 anonim válasza:

szerintem iszonyat ronda.. tiszta súlyemelő cipő..

[link]

2014. nov. 5. 20:27
 19/20 anonim válasza:
100%
Brutálisan ronda, főleg hogy nagyrészt csak neon színekben van, amit már 20m-ről észreveszek annyira rikít. Persze ez csak az én véleményem és szerintem a Nike attól még jó márka
2014. nov. 13. 21:10
 20/20 anonim válasza:
ízléstelen, akik hordják pár év múlva kinevetik magukat.
2014. dec. 27. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!