Mit csináltok azokkal a ruhákkal amiket már nem hordtok? És amik már divatjamúltak is? Van vagy 500 db nem akarom kidobni de ingyen odaadni sem
Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 00:12
21/26 anonim válasza:
Pénzért eladni nem lehet mert ódivatúak.
Ingyen nem adnád olyannak akinek szüksége lenne rá.
Most még tudod hol tárolni de lassan költöznél és ott nem lenne helyed.
A bogarak tönkreteszik, neked nincs időd arra hogy szellőztesd, átmozgasd őket....de el nem ajándékoznád... Bocs de mit is akarsz te akkor???
22/26 anonim válasza:
21. vagyok, mellesleg én a sokezres ruháimat is kiszanálom és elajándékozom, ha nekem felesleges. Amiket 10-20 ezerbe is kerültek akár.
Nem 1000éves divatjamúlt molyrágta göncök.
Ja és nem vet fel a pénz csak reálisan gondolkodom.
23/26 anonim válasza:
Először is nem divatos=nem hordod. Így helyet foglalja csak, kihasználatlan. Én az utcákra kitett ruhagyűjtőkbe szoktam dobni amit elméletileg szegény, beteg embereknek küldenek.
24/26 A kérdező kommentje:
Azokat továbbértékesítik
2014. okt. 4. 20:03
25/26 anonim válasza:
Na kitaláltad már hogy mi legyen velük, vagy tovább szerencsétlenkedsz?
26/26 A kérdező kommentje:
Felraktam vaterára felt másik felét megtartom. Van már rá licit
2014. okt. 4. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!