Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináltok azokkal a...

Mit csináltok azokkal a ruhákkal amiket már nem hordtok? És amik már divatjamúltak is? Van vagy 500 db nem akarom kidobni de ingyen odaadni sem

Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 00:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

Én a régi dolgaimat oda szoktam adni rászorulóknak!

Lassan jönnek az ünnepek, szerezz örömet! Neked is jól fog esni, hogy segítesz!

2014. szept. 30. 10:26
 12/26 A kérdező kommentje:
Nekem sem ad senki semmit ingyen így max jlképes árért adnám oda ingyen nem.de nagy részüket kb a felét nem is adnám oda
2014. szept. 30. 10:43
 13/26 anonim ***** válasza:

Hát pedig adakozni jó dolog. Én a már nem használt ruháimat ki szoktam tenni egy szatyorban a házunk mellett lévő szelektív kukák mellé. Mire visszafelé jövök a boltból, már nincsenek is ott.

Gondolj arra, hogy ezek csak tárgyak és nincs végtelen helyed tárolni őket. Tarts meg egyet-kettőt emlékbe, a többit meg dobd ki. Gondolod, ha évekig nem volt rajtad, akkor azt valaha még fel fogod venni? Kötve hiszem.

Mondjuk én a gyűjtögetős emberek ellentétje vagyok, szeretem leselejtezni időnként a dolgaimat. Az útóbbi hétvégéken mindig átnéztem valamilyen részt a ruhatáramból, legutóbb a zoknik, harisnyák, bugyik közül dobtam ki jónéhányat.

2014. szept. 30. 10:49
 14/26 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hatha lesz lányom és neki jó lenne vagy egyszer eltudom adni. Kb 500 ruha ha csak minimális 200 fttal számolok is 100 ezer ft ezt dobjam kukaba?
2014. szept. 30. 10:52
 15/26 anonim ***** válasza:
90%
Akkor esetleg fotózd be őket és tedd fel vaterára mondjuk 10 forintér, aztán mehet a licit.
2014. szept. 30. 11:06
 16/26 anonim ***** válasza:
vaterán lehet uhacsomagot is árulni, lehet tizessével mondjuk jobban megveszik, és te is jobban jársz a postaköltséggel.
2014. szept. 30. 11:08
 17/26 anonim ***** válasza:
69%
Nem is azért szoktak adakozni az emberek, hogy cserébe kapjanak valamit... de hát nyilván vannak ilyenek is... mint te sajnos. Van 500 ruhád amit soha az életben nem fogsz használni és inkább tartod egy dobozban ahol szétrágja majd a moly és dobhasd ki, minthogy odaadd a szegényeknek, akik majd szétfagynak majd a télen, mert nekik 1 db ruha is sokat jelentene. Hát komolyan nem értelek.
2014. szept. 30. 12:23
 18/26 A kérdező kommentje:
Én is rászorulok , munkanélküli vagyok hitelem van még sem segít senki
2014. szept. 30. 12:36
 19/26 anonim ***** válasza:
Vatera, 1 ft-ról indított aukció.
2014. szept. 30. 12:50
 20/26 anonim ***** válasza:
63%

500 ruhadarabról beszélünk! Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni! :) Ha rászorulnál bármire is, nem lenne ennyi felesleges göncöd!

A segítség önzetlen, szép dolog! Arra nem gondoltál még, hogy ha segítenél, akkor lehet kapnál is valamit cserébe? No nem anyagi dologra gondolok...

2014. szept. 30. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!