Mit csináltok azokkal a ruhákkal amiket már nem hordtok? És amik már divatjamúltak is? Van vagy 500 db nem akarom kidobni de ingyen odaadni sem
Én a régi dolgaimat oda szoktam adni rászorulóknak!
Lassan jönnek az ünnepek, szerezz örömet! Neked is jól fog esni, hogy segítesz!
Hát pedig adakozni jó dolog. Én a már nem használt ruháimat ki szoktam tenni egy szatyorban a házunk mellett lévő szelektív kukák mellé. Mire visszafelé jövök a boltból, már nincsenek is ott.
Gondolj arra, hogy ezek csak tárgyak és nincs végtelen helyed tárolni őket. Tarts meg egyet-kettőt emlékbe, a többit meg dobd ki. Gondolod, ha évekig nem volt rajtad, akkor azt valaha még fel fogod venni? Kötve hiszem.
Mondjuk én a gyűjtögetős emberek ellentétje vagyok, szeretem leselejtezni időnként a dolgaimat. Az útóbbi hétvégéken mindig átnéztem valamilyen részt a ruhatáramból, legutóbb a zoknik, harisnyák, bugyik közül dobtam ki jónéhányat.
500 ruhadarabról beszélünk! Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni! :) Ha rászorulnál bármire is, nem lenne ennyi felesleges göncöd!
A segítség önzetlen, szép dolog! Arra nem gondoltál még, hogy ha segítenél, akkor lehet kapnál is valamit cserébe? No nem anyagi dologra gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!