Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Te tudod, mi az a body? Fogsz...

Te tudod, mi az a body? Fogsz idén hordani?

Figyelt kérdés

Én csak egy ideje ismerem ezt a ruhadarabot és az az érzésem, hogy nagyon sokan azt se tudják, hogy létezik ilyesmi.

[link]

[link]

[link]

Így néznek ki.

2014. szept. 28. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, tudom mi a body, és ha találok olyat, ami tetszik, akkor veszek. Tavaly pl bershkában volt, de akkora volt a hátkivágása, hogy nem vettem meg.
2014. szept. 28. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem mert férfi vagyok,de tudom hogy mi az,a páromnak van fehérneműben,nagyon szexi.
2014. szept. 28. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a fiatalok nem ismerik, de az idősebb (huszas, harmincas korosztály és feljebb) tuti. A gyerekek szobatisztaságig bodyt hordanak, ami tartja a pelenkát.

Én nem fogok hordani, nekem nem teszik. Meghagyom a babáknak.

2014. szept. 28. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze, tudom, a nagymamámnak is volt már :) Én nem igazán értem, mi a funkciója azon felül, hogy melegít. (Nem mintha egy blúzt képtelenség lenne normálisan betűrni.) Macerás benne vécére menni, oda viszont sokat járkálok. Szóval nem, hordani valószínűleg nem fogom.
2014. szept. 28. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem van body-m és nagyon szeretem, kényelmes és nem csúszkál a szoknya alatt, nem gyűrődik. :)
2014. szept. 28. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudok olyanról aki ne ismerné a bodyt... hiszen hordják kisbabák is, meg idősebbek is. Mindenfelé lehet látni. De nem épp kényelmes (nekem legalábbis), nem praktikus, nem is fiatalos, szóval nem csoda ha fiatalok/tinik nem hordják.
2014. szept. 28. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem van egy..valamiért mindig elfelejtem, pedig télen tök praktikus, nem fázik a derekam.
2014. szept. 29. 00:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Hidegebb időben ha hosszabb útra indulok gyalog, szoktam hordani. De ha csak 5-10 percre megyek ki, ameddig várom a buszt és utána gyalogolok kb 3 percet a munkahelyemig, arra az időre nem veszem fel.

Nekem van 3 bodym, 2 hosszú ujjú, és egy rövid ujjú, ami ugyanaz mint a tornadressz, fölülről kell belebújni és felhúzni, nem az alul csattós verziója. A boltban ahol vettem body volt kiírva, és azt hittem tornadressz, és mind három eladó mondta hogy az body, mutatták is a szállítói lapot, meg mindent, és mondták hogy az kimondottan sport body, sokan használják sportolásra, de mondta hogy tornadressznek nem alkalmas mert vékony de ugyanakkor jól szigetelő anyaga van és kimutat mindent, azt sportruha alá öltözetnek használják mint fehérneműt, mert nagyon vékony de tartós harisnyaszerű anyaga van, és sokan hordják szertornára a dressz alatt hogy kényelmesebb legyen. Én azt csak akkor hordom ha futni megyek éppen, másra nem. Viszont a két hosszú ujjút igen. Hétfőn meg kedden hordtam is, mert nagyon hideg volt reggel, és gyalog mentem dolgozni mert a városomban lévő üzletbe mentem helyettesíteni és igaz hogy csak 15 percet kellett gyalogolnom de hideg volt, és felvettem a bodyt, viszont bent meleg volt és izzadtam benne, és kénytelen voltam levenni a felsőmet és sokan néztek rám furcsán amikor kimentem az üzlet részre árut feltölteni.

Én mindenképp fogok hordani, de venni is fogok majd egyet de azt csak itthon fogom hordani, mert kényelme,s és a párommal felújítottuk a házat és a próbefütésnél túl meleg lett bent, de annyira nincs meleg hogy a bugyi meg a melltartó elég legyen, viszont bodyba kifejezetten jól éreztem magam.

2014. okt. 4. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!