Hogyan kell szépen nyakkendőt kötni?
Most már viszont azt tudom, mit keresek. Azt hiszem ez a Windsor lesz.
Köszi!
17:20 vagyok és én is nő :DD A windsort én azt hiszem a sima utána csináltam az valamivel bonyolultabb volt az én agyamnak, de ha már ráérzel akkor az is szinte magától megy.
Ha a youtuben megnézed vagy akár googleval rákeresel ad ki képeket, videókat stb. Én is netről tanultam :D
A lényeg szerintem mindenképpen a gyakorláson van, akkor egyre biztosabban fogsz majd hozzá.
Egyébként vannak olyan nyakkendők aminek egyszerűen rossz a tartása, nem jó az anyaga és nem lehet szépre megkötni. Ne az ilyen semmi kis nyakkendőkkel kezd, hanem valami durvább anyagúval, aminek van tartása. Az a nagyon puhácska ami mint egy kis semmi női sál az nem jó, mert elcsúszik és nem marad benne tartás. Szóval az is lehet, hogy a nyakkendő nem a legjobb azért nem akar neked sikerülni.
Na! Sikerült! Az egycsomós windsor lett, egész jó lett. És igen, az "alapanyag" sem mindegy!!
Köszi!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!