Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kb 10ezerből gatyát...

Hol lehet kb 10ezerből gatyát pólót pulóvert vagy cipőt venni? és olyar ami még divatos is? Budapesten belül?

Figyelt kérdés
légyszi ne írjatok hülyeségeket.
2010. jan. 21. 01:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy a kínai piacon, vagy vannak nagyon jó használtruha boltok. (pl. Rákóczi úton,a Keleti pu. felé)
2010. jan. 21. 01:51
 2/6 anonim ***** válasza:
nem tudom van-e cosmos bp-en de általában minden plázában van... pl ott
2010. jan. 21. 02:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Terranova.

Blahán van Outlet, most nagyon jó farmerek (férfi és női) vannak 2-4 ezer között, pólók 690 Ft- tól 2000 Ft körüli összegig, pulcsik szintén.

A Nagykörút- Dohány utca sarkán lévő, februárban végleg bezáró Calliope-ban szintén kb. ugyanezek az árak.

Ott vettem tegnap egy CLP basic egyenes szárú farmert 2790 Ft- és és egy jó csőtopot, kardigán alá 690 Ft- ért. Ott is vannak férfi és női cuccok szintén.

2010. jan. 21. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:

leárazás idején a c&a-ban is sokmindent tudsz venni ennyiből.

vagy ha most hülyeséget írtam akkor pontozzatok le nyugodtan.

2010. jan. 21. 23:21
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.majd mindegyiket negnézem
2010. jan. 23. 17:27
 6/6 anonim válasza:
arix kft. ott van a megyeri úton, én pl.vettem 10db fekete pólót ötezer valamennyiért, de van sok színben :)
2010. márc. 2. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!