Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet olcsón francia...

Hol lehet olcsón francia bugyit venni Budapesten?

Figyelt kérdés
Konkrét helyeket várok, nem csak annyit, hogy kínai. Jaaa és olyan helyet, ahol pamut bugyik vannak, mert nagyon sok helyennéztem már, de csak műszálasat találtam.
2011. nov. 16. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

C&A-ban, H&M-ben, New Yorker-ben nagyon szépek vannak, de láttam már a Tesco-ban is jókat.

Sőt az alvós pamut franciabugyijaim speciel a Tesco-ból vannak!

2011. nov. 16. 13:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, jó ötlet, ezekben még tényleg nem is néztem. :)
2011. nov. 16. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:

a teszkósakat én is ajánlom, slipból talán 5db, francia fazonúból pedig 4 darab 1800 ft. Mindig van 2-3 féle minta szín legalább, és egy csomagon belül is többféle van. :D

De pesten még ajánlom az ázsia centert, ott válogathatsz, és bizonyára találsz pamutot is.

2011. nov. 16. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha van arra Karát akkor ott a cactus clone francia bugyijai nagyon jók, és most nálunk le volt árazva, hogy 190ftért kettőt kapsz.
2011. nov. 17. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!