Lányok, zokni vagy harisnya? Melyiket használjátok szivesebben, gyakrabban? Miért?
Nem erről van szó,beteg te vagy ha neked annyira komoly dolog ha tetszik egy embernek a harisnyás láb. Ha egyszer nő valaki, akkor miért nem hord harisnyát? Ha meg nem hord harisnyát, mert nem szereti, akkor miért foglalkozik azzal, ha férfi hord? Hát én válnék el olyantól, akinek annyira nagy dolog a zokni-harisnya fétis, vagy nem tolerálja, csak a blézered és a farmer nadrágod tetszhet a lábad nem?
Egyébként halkan mondom (írom) sok pasi a zoknis lábakra izgul, szóval jobb ha mezítláb jársz!
Zoliman, én pl. azért nem hordok harisnyát, mert szoknyát is csak kb. szökőévente. Nadrág alá meg fölöslegesnek érzem, hogy még harisnyát is vegyek. Ha véletlenül felveszek szoknyát, akkor veszek alá harisnyát.
Egyébként még nem láttam férfit harisnyában, így arról nem tudok véleményt mondani.
69% épp ez az, hogy azt hiszitek nők, hogy ha valaki harisnyát akar hordani, akkor kizárólag szoknyához lehet vagy kell. Ja és a nők 99% ha meghallja, vagy olvassa hogy harisnya, kizárólag a vékony nylonharisnyára gondol, nem is sejti, hogy vannak még azon kívül olyan harisnyák, amik valami funkcióval bírnak, pl hasleszorítós,narancsbőr elleni, vagy a Fit in Form aloe vera-s harisnya, amit a sokat ülőknek van, javítja a vérkeringést, de hasonló a kompressziós harisnya, visszér és egyéb betegségekre jó.
Én pl férfi létemre hordok ilyeneket és ha jó idő van, nem fogom magam zavartatni nadrág nélkül hordani,kényelmi szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!