Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Engem speciel nem érdekel, de...

Vörös98 kérdése:

Engem speciel nem érdekel, de akkor mit csináljak, ha "társadalmilag" le vagyok miatta nézve?

Figyelt kérdés

Mint mindenki, én is a magam módján átlagon felüli vagyok. A szüleimnek jó az anyagi helyzete, mégsem verem el minden pénzüket arra, hogy a N*w Yorkerbe, vagy H*Mbe, vagy akárhol máshol vásároljak. Persze, vannak cuccaim onnan, de nem mániákusan, hogy ha kijött egy új kollekció, akkor juj futás meg akarok mindent venni.

Nincs AirMax-em se, majd ha a nyári melóból összejön a pénz, akkor esetleg meggondolom, hogy vegyek-e egyet. Nincs IPhone-om se, mert szerintem egy rakat sz*r (bocs, aki szereti).

Mégis amiatt, hogy akár bugyijaimat nem valamelyik ilyen helyen veszem, hanem máshol, már jönnek a lenézések, meg a fintorgások.

16/l vagyok, talán nem jó szó, hogy társadalmilag, hanem "tinédzserileg" jönnek a beszólások. Kinek mi a véleménye erről? Őszintén, fiúk/lányok vegyesen, ha lehet

2014. szept. 21. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:

nincs iphoneom, minden cuccom a turkálóból van, évek óta nem vettem semmit rendes üzletben fehérneműn kívül.

miért lennék ezért társadalmilag kitaszítva?o.o ki veszi észre, kit érdekel?

2014. szept. 21. 17:18
 2/9 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy meglepően sok ember veszi észre. és ezzel még nem is lenne baj, mert végül is egy "menőbb" (ezen mindig röhögök" társaságban téma vagyok, ergo kitűnők a tömegből, és az még vicces is, hogy engem szapulnak mert az ő életük annyira unalmas és kiélt már, hogy nincs jobb téma, de amikor szavakban vagy írásban emiatt bántanak, az kimondottan rosszul esik
2014. szept. 21. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, mire akarsz kilyukadni, de OK.
2014. szept. 21. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
18-20 éves kor után már senkit nem fog érdekelni. Megkérdezhetem hogy hol élsz helyileg?
2014. szept. 21. 18:00
 5/9 A kérdező kommentje:
budapest
2014. szept. 21. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
de pl a mi osztályunkban egy embernek van iphoneja, és senki nem öltözködik olyan "húúúúú de" divatosan, pedig egy átlag középosztálybeli pesti gimnázium vagyunk:D senkit nem érdekel, hogyan öltözködsz, csak beképzeled magadnak
2014. szept. 21. 18:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz velük. Az igazi barát szahrik rá a többiekre meg szarjh te!
2014. szept. 21. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Aki azt nézi.hogy ki milyen cuccban van,és ez alapján ítéli meg az embert,az tudod mire fogja vinni az életben? Semmire.
2014. szept. 28. 10:56
 9/9 anonim válasza:
Én értelek,miről beszélsz.Kisvárosban lakom,gimnáziumba járok,ahol a lányok fele az említett üzletekből öltözködik. Én sosem értettem,hogy ha valaki nem keres olyan jól,akkor hogy engedheti meg magának az olyan márkás cuccokat,mint ahogy van sok ismerősömnek... A lényeg,hogy van sok olyan cuccom,amit duriból vettem,és engem nem cikiznek komolyabban,viszont van pár osztálytársam,akik lányok,azok néha talán viccesen (?) azt mondják,hogy ez a cuccom bizts duris... Igazából barátnők vagyunk,csak ők ilyenek,és nem tudom,most komolyan mondják,vagy nem.
2014. okt. 5. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!