Engem speciel nem érdekel, de akkor mit csináljak, ha "társadalmilag" le vagyok miatta nézve?
Mint mindenki, én is a magam módján átlagon felüli vagyok. A szüleimnek jó az anyagi helyzete, mégsem verem el minden pénzüket arra, hogy a N*w Yorkerbe, vagy H*Mbe, vagy akárhol máshol vásároljak. Persze, vannak cuccaim onnan, de nem mániákusan, hogy ha kijött egy új kollekció, akkor juj futás meg akarok mindent venni.
Nincs AirMax-em se, majd ha a nyári melóból összejön a pénz, akkor esetleg meggondolom, hogy vegyek-e egyet. Nincs IPhone-om se, mert szerintem egy rakat sz*r (bocs, aki szereti).
Mégis amiatt, hogy akár bugyijaimat nem valamelyik ilyen helyen veszem, hanem máshol, már jönnek a lenézések, meg a fintorgások.
16/l vagyok, talán nem jó szó, hogy társadalmilag, hanem "tinédzserileg" jönnek a beszólások. Kinek mi a véleménye erről? Őszintén, fiúk/lányok vegyesen, ha lehet
nincs iphoneom, minden cuccom a turkálóból van, évek óta nem vettem semmit rendes üzletben fehérneműn kívül.
miért lennék ezért társadalmilag kitaszítva?o.o ki veszi észre, kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!