Tizenéves lányok! Sima vagy Push up melltartót hordtok?
Figyelt kérdés
Esetleg méretet, fazont is írhattok.
A korotokat is írjátok le, a nem pedig egyértelmű.
Nem vagyok perverz vagy pedofil, nincsen semmilyen hátsó szándékom. Én is lány vagyok, csak érdeklődök.
2014. szept. 20. 16:31
12/16 anonim válasza:
Én csak simát hordok, 70C mérettel.
Push-up melltartóval, nemcsak másokat, hanem magamat is becsapnám.
Nem igazán kedvelem a push-up melltartót, meg hosszú távon szvsz nem egészséges.
Te, kedves kérdező, hány éves vagy és hanyas melltartót hordasz, ha megkérdezhetem?
Normál, vagy push-up?
19/L
13/16 anonim válasza:
12 vagyok simát szivacs nélkülit (szivacsosból csak egy van azt meg csak ünnepélyre vaszem fel) méret 70/b 75/b 75/a 70/a a melltartótol függ és H and M es az összes de az az igaszság hogy örököltem öket!
14/16 anonim válasza:
Push upot, de nem azt a hihetetlenul vastag szivaccsal rendelkezot. Altalaban a Tezenisben, H&M-ben, New Yorkerben veszem oket. 75A-B-t hordok.
17/L
15/16 anonim válasza:
Én push-upot hordok, abban érzem magam jól, mert alapból 70AA a méretem, tehát konkrétan semmi.
17/L
16/16 anonim válasza:
Attól függ, milyen póló van rajtam. Talán az esetek 1/3-ában van rajtam push up, de csak minimális szivaccsal. 75B :) Tezenisben és H&M-ben szeretek melltartót venni, van egy Women'secretesem, és most szeretnék beruházni egy intimissimire. 17 vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!