Hol vehetnek olyan extra push-up melltartot, amiben fel tudok venni egy csotopot?
Deee,ne akarjatok mar lebeszelni rola.
Nekem azert kene a push-up,mert lognak. Es ha egy sima pant nelkuli melltartot veszek fel,akkor kb. a hasam kozepenel van a mellem.
Konkret boltokat irjatok.
Koszonom a valaszokat,johetnek meg.
Nem nagyok.
70/A a meretem,megis lognak.
Legyszives most mar a valodi kerdesre koncentraljatok!
Pont a héten láttunk a barátnőmmel a New Yorkban "Super push up" melltartót, ő vett is. Elég annyit elmondanom a hatásról, hogy a próbafülkében örömtáncot járt, azt ismételgetve, hogy "van mellem, van mellem"...iszonyat látványos változást hozott neki, mert egyébként lapos, de ezzel a melltartóval lett neki szép dekoltázsa, "mellközzel" (ha érted).
Arra jó, hogy egy szexisebb ruha, felső még dögösebben álljon rajtad, de randira, pasizáshoz gáz, mert olyan szinten torzít, hogy csalódást okoz, amint lekerül. A barátnőmnek van párja évek óta, úgyhogy ő nem ilyen céllal vette, ott nyilván belefér, tényleg vannak olyan fazonú felsők, amik ezzel mutatnak igazán. Bár a csőpont speciel pont nem olyan szerintem.
Koszonom a valaszokat!
84%-nak!----> SZOVEGERTES
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!