Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék extra pici push-up...

Hol tudnék extra pici push-up melltartót venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a gondom, hogy 17 éves létemre nagyon-nagyon picik a melleim. Hol tudnék picike (kb. 65A-s) push-up melltartót venni? Nagyon fontos lenne, mert sajnos elég fiús így az alkatom. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2012. júl. 31. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

65-öset még nem láttam. 70-es is ritka (legalábbis nálunk).

Kínaiban vagy esetleg fehérneműs boltban kérdezd meg. :)

2012. júl. 31. 20:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Már a közelünkben mindenhol szétnéztem, de sajnos nem találtam sehol :( Olcsóbb márkák is érdekelnének ( Pl.: H&M )
2012. júl. 31. 20:24
 3/11 anonim ***** válasza:
nálunk a kínaiba az a ritka ha ennél nagyobbat találok :/
2012. júl. 31. 21:35
 4/11 anonim válasza:
h&m-ben régebben láttam 65-70A-s méretben (nekem 70A-s ) ott nézd meg és nem is drága...2-3000ft, ha leárazzák még olcsóbb
2012. júl. 31. 21:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Az a gond hogy ilyesmi méretből még normális melltartót sem igen gyártanak, mert ez gyerek méret, a pushuposnak meg gyakorlatilag semmi értelme egy ekkora melletméretnél. Nekem sem nagyobb, sportmelltartót hordok meg olyan kis top féléket. A kosaras/szivacsos melltartókon mindenki látja hogy az csak a melltartó, mell meg nincs benne. Csak azért mondom, mert ezzel nagyot lehet égni más csajok na meg főleg a pasik előtt.
2012. júl. 31. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ilyet tudok eladót olcsóbban, mint a linken és vadiújak.

Úgy emlékszem, van egy fekete és egy bézs. Csodaszépek és szerintem 100 évig tartanak, ennél nagyon megéri a márka.

Én is ilyet hordok. Testresimuló pólóban is természetes hatása van.

70 és 75 A-as, de összehasonlítottam és egyformának tűnik. Legkisebbre véve a kapcsot szerintem pont jó lenne neked.

Ha érdekel, írj privátot!

[link]

2012. júl. 31. 23:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket!

Mindenképpen be fogok nézni a H&M-be, ha arra járok! Remélem akad az én méretemben :).

Sajnos az a baj, hogy ahogy írtad, gyerekméret. De nem tehetek erről, hogy a természet ilyen picikkel áldott meg, ha akarnék sem tudnék változtatni rajta természetes módon. Én bízok az időben, remélem még legalább egy kicsit fog nőni :)

2012. júl. 31. 23:56
 8/11 anonim ***** válasza:

A KIK-ben láttam ilyen méretűt (egy ismerősöm hasonló méretet hord, ő 26 éves, vele nézegettem.)

Nem tudom, hova valósi vagy, de a Lemila nevű üzletben is lehet kapni, van választék is. Olyan vastag szivaccsal, hogy mell már szinte nem is fér bele.

2012. aug. 1. 09:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem 60B-s a cicim, és a Tezenisben vásárolok. Akármilyen fazonú melltartót vettem, mind jó volt :) 1-es méretet veszem.
2012. aug. 1. 09:34
 10/11 anonim válasza:
èn pl. H&M be láttam elèg kis mèretet...szerintem meg is veszem..mert nekem sincs extra nagy mellem
2013. jan. 8. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!