Hol tudnék extra pici push-up melltartót venni?
Sziasztok!
Az a gondom, hogy 17 éves létemre nagyon-nagyon picik a melleim. Hol tudnék picike (kb. 65A-s) push-up melltartót venni? Nagyon fontos lenne, mert sajnos elég fiús így az alkatom. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
65-öset még nem láttam. 70-es is ritka (legalábbis nálunk).
Kínaiban vagy esetleg fehérneműs boltban kérdezd meg. :)
Szia!
Én ilyet tudok eladót olcsóbban, mint a linken és vadiújak.
Úgy emlékszem, van egy fekete és egy bézs. Csodaszépek és szerintem 100 évig tartanak, ennél nagyon megéri a márka.
Én is ilyet hordok. Testresimuló pólóban is természetes hatása van.
70 és 75 A-as, de összehasonlítottam és egyformának tűnik. Legkisebbre véve a kapcsot szerintem pont jó lenne neked.
Ha érdekel, írj privátot!
Köszönöm a kommenteket!
Mindenképpen be fogok nézni a H&M-be, ha arra járok! Remélem akad az én méretemben :).
Sajnos az a baj, hogy ahogy írtad, gyerekméret. De nem tehetek erről, hogy a természet ilyen picikkel áldott meg, ha akarnék sem tudnék változtatni rajta természetes módon. Én bízok az időben, remélem még legalább egy kicsit fog nőni :)
A KIK-ben láttam ilyen méretűt (egy ismerősöm hasonló méretet hord, ő 26 éves, vele nézegettem.)
Nem tudom, hova valósi vagy, de a Lemila nevű üzletben is lehet kapni, van választék is. Olyan vastag szivaccsal, hogy mell már szinte nem is fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!