15 vagyok. Imo (emo) lány vagyok. Lehet ezért nincs barátom?
Hát... Lehet. Mert mindenkinek más a stílusa. Sokaknak az ilyen csajok jönnek be min te, másnak pedig más-más fajta. Szerintem ismerkedj! Nyáron, amikor jó az idő, vagy interneten. Lehet hogy akkor fogod megtalálni a nagy Ő-t.
Megéri a próbálkozás. Sok sikert!
Képzeld nem vagyok ilyen .
Nem vagyok pózer ,
ennyi
Bocs,hogy eztmondom,de valamilyen szinten igaza van az előttem szólónak.
Ha valaki aztmondja,hogy "emo",mindenkinek a depresszív,érfelvágdosós,feketeszemceruzás,festett fekete hajú lányok és fiúk ugranak be,és nem egy olyan kép tárul eléjük,amivel netántán szimpatizálnának.Nem azért,mert te ilyen lennél...hanem csak ez ugrik be elsőre mindenkinek.
És akármennyire próbálnád valakinek megmagyarázni azt,hogy -bár én nem vagyok "emo",így nemtudom-maga az "emo" stílus nem ezekről szól,100 %-ban biztosan nem tudnád meggyőzni,mert mindenhol ezt lehet látni,amit leírtam,és mindenkinek ez jön le.
A másik...
Divat vagy nemdivat...nemszámít.DE!
Ahol én lakom,ami nagyváros,eléggé cikinek tartják az "emo"-kat,és nem csak itt,véleményem szerint.Mivel azt sugallják,hogy pl. az élet sz*r ésatöbbi.
Szóval a válaszom a kérdésedre:
Igen,nagy valószínűséggel.Az emo lányok bejönnek az emo fiúknak,de sajnos szerintem a más stílusú emberkéknek,és a z ilyen téren függetleneknek,ez nem jön be.:/
[sajátos vélemény,nem mondom azt,hogy így van mindenképp,le lehet pontozni.]
istenem valaki írja már meg, hogy MI AZ AZ EMO??? Mert én is látom őket, hogy hogy néznek ki, meg az életszemlélet (az élet szar), de miért van ez?? Meg miért kell más nyelvet beszélni, mert már hallottam őket beszélgetni, de minden második szót értettem!csak, ha 5 sorben megírja valaki az emo lényegét már örülnék.
De a kérdezőnek a válasz! Mindegy, hogy hogy nézel ki! Ha nem jó a természeted vagy nincs egy szál humorod sem, akkor hordhatsz akár rizsporos parókát is, akkor sem fog szeretni egy srác sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!