1/10 anonim válasza:
esős/havas időben tiszta dzsuva lesz az alja, ha a földet söpri, kicsit rövidebb praktikusabb lenne (és valószínűleg kényelmesebb is, én ebben minden lépésnél hasra esnék :D)
2/10 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy menet közben összekotorsz mindenféle szemetet a kabátoddal és felitatod a kutyapisitől kezdve a tócsákban lévő vizet, akkor bátran. Egyébként csinos a kabát, csak rövidebb praktikusabb lenne.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nagy hülyeség ez a hossz.. Látszik, hogy a divatbemutató nem a praktikusságra és az esztétikára épül :D
5/10 anonim válasza:
Szakadok a válaszokon :D
Hát, szerintem egyébként nem lenne túl praktikus, meg nekem nem is tűnik túl melegnek...
6/10 anonim válasza:
És ez persze nem is télikabát, hanem:
Floor Length Dress Coat
Magyarul estélyi kabát.
7/10 anonim válasza:
Hordj, nem kell hozzá az engedélyünk. Más kérdés, hogy roppant értelmesnek látszódnál benne.
8/10 anonim válasza:
Nagyon csinos, de gondold el, hogy nézne egy a latyakos téli időben két perc után. :)
9/10 anonim válasza:
Ez minden, csak nem praktikus..melegnek sem mondanám. Egyébként szép, de tényleg megnézném, hogy hogy nézne ki, miután sétáltál benne 10 percet a Blahán.
10/10 anonim válasza:
Egész nyugodtan. Csak 2 gond van: ez nem téli kabát és nem utcára való. Ez hűvös tavaszi/őszi estéken, színházakba, bálokba járós kabát.
Mindennek meg van a maga helye. Ezt a kabátot kár lenne tönkre tenni az utca porával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!