Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Körbenéztem a ruháim között,...

Körbenéztem a ruháim között, és rájöttem hogy tökre lepukkantam, Hol vásároljak? (majd ha lesz pénzem) Mit vegyek elsőnek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Ázsia Centerben. Hogy mit vegyél elsőnek, én azt nem tudom, te ismered a saját ruhatáradat.
2010. jan. 19. 22:30
 2/8 A kérdező kommentje:
de a saját ruhatáram akarom lecserélni :D Amúgy nem öltözködöm zenei irányzathoz, hanem próbálok nőies lenni nőies helyzetben, és sportos sportosban. :) de köszi a választ
2010. jan. 19. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Bershkába menj, szerintem elég jó áron vannak a ruhák, és divatosak, nőcisek. Elsőnek szerintem egy cicanaciba ruházz be, az manapság szinte kötelező :)
2010. jan. 20. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az orsay ruhái jönnek be nagyon, és szerintem nem is drágák.
2010. jan. 20. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Cicanaciba csak akkor ruházz be ha van elég önbizalmad, és mindig tipp-topp tudsz lenni. Mert ha nem illik össze a stílusoddal nevetségesen fog mutatni, én pont ezért nem hordom.

Legyen egyéniséged, én hordok testhez állós garbókat kapucnis pulcsival, kötött pulcsival. Nem az a fontos, hogy minden 2. ember ilyet hordjon.

2010. jan. 21. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Mehetsz a Bershkába,ha min. 30.000 Ft-ot viszel magaddal..

Én imádom..azok a kockás ingek/csőgatyák wááá:D

2010. jan. 21. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Én egy igen neves irodaházban dolgozok és a legtöbb menő ruhámat a turikból szerzem be (Háda Kft). Többek közt itt H&M, Zara, New Look, Guess és hasonló márkákat szoktam venni 1500 körül mondjuk egy egy darabot. Nincs olyan nap hogy ne dicsérjék meg valamimet. A lényeg hogy legyen egy két alapdarab (basic) cucc amit bármivel fel lehet kapni. Nagyon fontos hogy legyen egy jó farmerod, az mindig kihúz a pácból. Most trendi a kockás ing ja meg a leopárd minta, találd meg a neked valót, de vigyázz mert könnyen bohóccá válhat az ember....
2010. jan. 21. 20:06
 8/8 A kérdező kommentje:
vicces lennék cica nadrágba, 67 kiló vagyok :) de lehet én is turizni fogok, mert elég jók szoktak ott lenni. Szép kabátom már van, de olyan sok mindent szeretnék hordani, csak nem tudom mi áll jól. nagy a mellem és a fenekem (nem túlságosan) de a hasam egész lapos. na majd kitalálok valamit :) köszi a válaszokat
2010. febr. 1. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!