Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, gáz férfiakon a...

Lányok, gáz férfiakon a csőnadrág?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy a legkisebb hibákat is kiemeli, de nők közül is hordja boldog, boldogtalan. Akkor miért szólnak meg egy ilyen férfit az utcán? A nadrág, mint ruhadarab, eredetileg férfiaknak lett tervezve, nőknek pedig szoknya, nem? Szerintetek gáz a csőnadrág egy férfin?
2014. szept. 12. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem, bár egyesek bu*isnak tartják.
2014. szept. 12. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Attól függ. Ha normális testalkata van a férfinak, és nem túl vékony, akkor még jó is lehet. Persze normális cipővel (pl tornacipővel) hordva, nem igénytelenül.

Ez okés: [link]

Ez gáz: [link]

Múltkor szembe jött velem egy srác, piros csőnadrág, nagyon vékony volt a lába, mellé batárnagy cipő. Hát, én is kiröhögtem...

2014. szept. 12. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
A 2-essel egyetértek. A csőnadrág nem gáz, de, ha olyan feszülős, mint a 2. kép, amit linkelt, az már nagyon nem jön be.
2014. szept. 12. 22:48
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 Amit először linkeltél, szerintem nem csőnadrág. Talán még szűkítve sincs, inkább normál szabású. Olyasmire gondoltam mint a 2. képen, de azért nem ennyire feszülősre. Ugyanúgy követi a lábak alakját a combtól a boka fölé kb 5-10 cm-re, csak több helyen is van rajta gyűrődés. Szóval nem simul rá teljesen hanem csak az alakját követi.
2014. szept. 12. 22:59
 5/8 anonim válasza:
Én a Campuson láttam egy srácon nagyon feszülős csőnadrágot.. de tetszett :D jól állt neki, mert olyan volt a stílusa, bár nem biztos, hogy mindenkinek jól áll
2014. szept. 13. 00:19
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

[link]

Az ilyenek jók. Azaz kb csak az ilyenek. Ha ennél is szűkebb akkor már igen gáz. Meg személy szerint én a színeset is utálom ..hülyén is néz ki meg néhány tényleg meleges. Viszont a fekete a LEGJOBB.

2014. szept. 13. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ha megvan az alakja az illetőnek hozzá. Nekem pont a feszülősebbek jönnek be, olyan amit a #2 válaszoló másodjára linkelt. Utálom, ha buggyos a seggén egy nadrág, olyan mintha betojt volna a gazdája. Egy csőnadrág feszüljön a fenekén is. :)
2014. szept. 14. 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Mennyi gond van,buggyos ,szuk szerintem szhard le masok velemenyet kerdezo ,nem az idegenek kedveert oltozol ,hanem a tiedert!

Amugy meg a csajok ne gondoljak ,hogy ok jobban neznek ki ferfi cuccokban!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2014. szept. 15. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!