Hogy hívják az indiánoknak azt a tollas kalap szerű dolgukat? Honnan lehet olyat rendelni?

Nem egy fehérseggűt leszóltam már mert bindit, fejdíszt, hennát, sombrerót, álomfogót, tribal tetkót, mokaszint, vagy raszta hajat akart magának. A Cowboy- kultúra nem valós dolog, a történelem során a cowboyok nem szenvedtek el súlyos bántalmazást más kultúráktól, esetleg akár népirtást, maga a cowboy vs. indián marhaság pedig elsősorban Hollywood szüleménye. Szóval én elhiszem, hogy szellemes és vicces akartál lenni, de ez nem jött be, cowboy kalap, vagy akár csizma viselése NEM kisajátítása egy kultúrának, éppen ezért nem problémás dolog.
Boom.
Nice try.

Csak magyarul!
Irtam volna az irasod kozepeig, hogy te biztos nagy onerzettel rendelkezel es kepben vagy a tortenelemmel meg amugy biztos nem vasarolsz francia gyartmanyu autot es nem beszelsz angolul mert ugye ennek a ket tetvedek orszagnak koszonhetjuk trianont, de az utolso ket szobol arra kovetkeztetek, hogy te sem vagy mas a tobbsegnel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!