Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy hívják az indiánoknak...

Hogy hívják az indiánoknak azt a tollas kalap szerű dolgukat? Honnan lehet olyat rendelni?

Figyelt kérdés

2014. szept. 7. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
2014. szept. 7. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Igazit sehonnan, az egyedileg készítik, és nagy megtiszteltés.
2014. szept. 8. 00:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Az indián fejdísz az indián társadalom előkelő tagjainak járt és nagy kitüntetésnek számított. Leszel szíves nem meggyalázni mások kultúráját, mert trendiskedni akarsz. Ne vegyél olyan fejdíszt.
2014. szept. 8. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Utcso! A western kalapnal is legyel szives igy felhaborodni ha valaki olyat szeretne!
2014. szept. 8. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem egy fehérseggűt leszóltam már mert bindit, fejdíszt, hennát, sombrerót, álomfogót, tribal tetkót, mokaszint, vagy raszta hajat akart magának. A Cowboy- kultúra nem valós dolog, a történelem során a cowboyok nem szenvedtek el súlyos bántalmazást más kultúráktól, esetleg akár népirtást, maga a cowboy vs. indián marhaság pedig elsősorban Hollywood szüleménye. Szóval én elhiszem, hogy szellemes és vicces akartál lenni, de ez nem jött be, cowboy kalap, vagy akár csizma viselése NEM kisajátítása egy kultúrának, éppen ezért nem problémás dolog.

Boom.

Nice try.

2014. szept. 8. 23:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak magyarul!

Irtam volna az irasod kozepeig, hogy te biztos nagy onerzettel rendelkezel es kepben vagy a tortenelemmel meg amugy biztos nem vasarolsz francia gyartmanyu autot es nem beszelsz angolul mert ugye ennek a ket tetvedek orszagnak koszonhetjuk trianont, de az utolso ket szobol arra kovetkeztetek, hogy te sem vagy mas a tobbsegnel...

2014. szept. 9. 12:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy meggyalázom-e mások kultúráját, hanem azt kérdeztem honnan lehet olyan fejdíszt rendelni. Csak a neve és a weboldalnak a neve érdekelt ahonnan lehet ilyet rendelni egyéb körülmény nem ! Boom!
2014. okt. 12. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!