Szerintetek jól néz ki az ilyesmi kalap a nőkön?
Nem, pedig én birom a satyekos csajokat, kiemeli az arcukat.
Másrészről ha szép vagy akár a wc ajtót is magadra húzhatod, mindenki látni fogja hogy szép vagy.
Ezt a leragott dumat ,hogy ha tudja viselni akkor igen,ezt akkor irjak ha eppen ferfi ruhat szeretne viselni egy no!
Ez igaz a panama vagy al capone kalapra,vagy eppen a police napszemcsire!
Tehat nem, ne vegyel fel ferfi ruhat,konyorgom!
#5: már vettem, női ruhát, sajnálom! :D
Szerintem, ha női ruhaboltban veszem, és szándékosan csinálnak belőle nőit, akkor az nem férfiruha.
Lehet ezt úgy is viselni, hogy kifejezetten nőies legyen, kéremszépen. Ettől függetlenül félreértés ne essék, elfogadom a véleményed.
Hat kepzeld el ugyan ez a helyzet a csofarmerrel, hiaba veszi egy fiu a ferfireszlegen, rogton lehomarozzak meg hogy noinadragba van stb. Vagy szinten ferfiaknak gyartott nejlonharisnya, tanga.
Valahogy meg is eri az olyan ferfiakat kritika akik ilyen ruhakat hordanak hiaba ferfiak reszere gyartotak kozul veszik maguknak !
Ez csak egy kalap, nem tudom, mit kell ennyire kiakadni.
Egyébként Te vagy az az ember, aki minden ilyesmi kérdésnél kiborul, és elkezd papolni a férfiak tiszteletéről?
Ezt csak azert mondod, mert a tobbseg ezt akarja hallani.
Velem meg az a baj, hogy nem tartozom a tobbseghez, szalka vagyok a tenyerben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!