Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól néz ki az...

Szerintetek jól néz ki az ilyesmi kalap a nőkön?

Figyelt kérdés

[link]

(úgy, hogy tudja viselni)

2014. aug. 3. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Ha tudja viselni, akkor persze.
2014. aug. 3. 19:20
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem, pedig én birom a satyekos csajokat, kiemeli az arcukat.

Másrészről ha szép vagy akár a wc ajtót is magadra húzhatod, mindenki látni fogja hogy szép vagy.

2014. aug. 3. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen!
2014. aug. 3. 19:43
 4/13 anonim ***** válasza:
szerintem is elsősorban szép arc kell hozzá, és hogy mosolygós kedves kisugárzása legyen, különben valami fura összehatás fog kijönni
2014. aug. 3. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
15%

Ezt a leragott dumat ,hogy ha tudja viselni akkor igen,ezt akkor irjak ha eppen ferfi ruhat szeretne viselni egy no!

Ez igaz a panama vagy al capone kalapra,vagy eppen a police napszemcsire!

Tehat nem, ne vegyel fel ferfi ruhat,konyorgom!

2014. aug. 3. 21:14
 6/13 A kérdező kommentje:

#5: már vettem, női ruhát, sajnálom! :D

Szerintem, ha női ruhaboltban veszem, és szándékosan csinálnak belőle nőit, akkor az nem férfiruha.

[link]

Lehet ezt úgy is viselni, hogy kifejezetten nőies legyen, kéremszépen. Ettől függetlenül félreértés ne essék, elfogadom a véleményed.

2014. aug. 3. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
46%

Hat kepzeld el ugyan ez a helyzet a csofarmerrel, hiaba veszi egy fiu a ferfireszlegen, rogton lehomarozzak meg hogy noinadragba van stb. Vagy szinten ferfiaknak gyartott nejlonharisnya, tanga.

Valahogy meg is eri az olyan ferfiakat kritika akik ilyen ruhakat hordanak hiaba ferfiak reszere gyartotak kozul veszik maguknak !

2014. aug. 4. 09:31
 8/13 A kérdező kommentje:

Ez csak egy kalap, nem tudom, mit kell ennyire kiakadni.

Egyébként Te vagy az az ember, aki minden ilyesmi kérdésnél kiborul, és elkezd papolni a férfiak tiszteletéről?

2014. aug. 4. 10:26
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Mért lettek lepontozva azok, akik azt mondták, hogy igen? Miért nem lehet mások véleményét tiszteletben tartani?! Nem vagyunk egyformák! Ez a kalap, akkoris NAGYON JÓL néz ki nőn!
2014. aug. 4. 10:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezt csak azert mondod, mert a tobbseg ezt akarja hallani.

Velem meg az a baj, hogy nem tartozom a tobbseghez, szalka vagyok a tenyerben...

2014. aug. 4. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!