Milyen air maxet vegyek? Képek lent
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, milyen air maxet vegyek. Igazából két fajta jöhet szóba, a 90 és a command.
Itt van pár darab ami tetszik, állítsátok már légyszíves sorrendbe. (a legjobb legyen az első, a legrosszabb az utolsó)
2014. szept. 6. 21:23
11/20 anonim válasza:
Nekem a 4. és 3. kimondottan bejön, szerintem jó választás.
Jó hétvégét :)
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy. Neked is:)
2014. szept. 6. 22:09
13/20 anonim válasza:
2. a legjobb szerintem. A 4. meg a legrosszabb, mert kb mindenkinek olyan van akit ismerek, unalmas.
14/20 A kérdező kommentje:
Köszi, és a többit is leírod?:)
2014. szept. 7. 12:33
15/20 anonim válasza:
Szia :) Hát őszintén szólva nekem nem igazán jönnek be ezek az airmax-ek, de itt egy sorrend :
2. - 4. - 1.- 3. - 5.
17/L
16/20 A kérdező kommentje:
Na, valaki akinek nem tetszik az air max és mégis tud normális választ írni! köszönöm:))
2014. szept. 7. 13:19
17/20 anonim válasza:
a kék és a sárgás, az a kettő amiben nincs rózsaszín
18/20 anonim válasza:
Ha mindenképp választani kéne, akkor a negyedik, az összes többi tízes skálán egyes, azaz holtversenyben van mind a második helyért.
Ha hozzám vágnák ezeket, csak azért kéne, hogy jó pénzért eladjam az egyéniségeknek:)
19/20 A kérdező kommentje:
sárgás??? :O
Itt csak az utolsóban nincs rózsaszín. :D
Vagy a 3.-ra gondolsz aminek a fűzője rózsaszín csak?
2014. szept. 12. 17:29
20/20 anonim válasza:
nekem az utolsó tetszik, persze színben hozzá passzoló nadrággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!