Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a skater szoknyák nem...

Ezek a skater szoknyák nem rövidek egy kicsit?

Figyelt kérdés
Nekem is van egy, bár nem hordtam még, mert... hát túl rövidnek tűnnek, nem? Meg félek, felkapja a szél :D Szerintetek?

2014. szept. 6. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Létezik belőlük hosszabb változat is, de szerintem annyira azért nem rövidek. Nem miniszoknyák. :D Ha van stílusod hozzá, nyugodtan vedd fel. Bár már lehet nem lesz túl meleged benne, mert egyre hidegebb kezd lenni. Ha a szél fúj, akkor, nem tudom, hogy mit csinálj, bár ahhoz elég nagy szélnek kell lennie, hogy a bugyid is kilátszódjon.
2014. szept. 6. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A rövidebb fajta szerintem nagyon rövid. Vagyis nem tűnik annak, mert ugye derékra való, de azért alig ér le fenék alá. Én nem merném felvenni xD
2014. szept. 6. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem érzem rövidnek. Kb ilyen hosszú: [link]

Azért vannak durvább szoknyák, amikből állva is kilátszik mindene az ember lányának. Mondjuk én normális ruhaüzletben olyannal még nem találkoztam, csak szexshop-ban :)

Ahhoz elég nagy szélnek kell lennie, hogy felkapja a szoknyát, azért a normálisabbak nem olyan kis pille-anyagból készülnek, hanem pamutból. Mielőtt kimegyek az utcára, megnézem az idokep.hu-t, aztán döntök, hogy felveszem-e. Ha meg pont elkap egy nagy szél, akkor összefogom a szoknya végét, mintha csőszoknya lenne addig amíg nem vonulok fedezékbe :P

2014. szept. 6. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!