Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen márkákat hordok mit...

Ilyen márkákat hordok mit gondolnátok erről?

Figyelt kérdés

levi's,diesel,devergo,springfield ezekbe szoktam vásárolni

23 f

2014. szept. 6. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Soha a büdös életben nem a márkajelzést lestem, hanem azt, hogy hogy néz ki az adott ruhadarab.

A márkabzikat viszont kifejezetten rühellem.

2014. szept. 6. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem szoktam nézni a márkát, azt nézem, hogy a ruha jól néz-e ki, illetve jól áll-e a viselőjének.

Amiket felsoroltál, abból egyedül a Levi's-t ismerem. Na, azelőtt tényleg kalapot emelek, mert egy Levi's famer legalább 20 évig bírja (fateromnak van egy farmerje meg egy farmerdzsekije, szerintem öregebbek, mint én :D). De ez az egyetlen márka, amit még én is elismerek.

2014. szept. 6. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Váljék egészségedre, ha neked ilyenekre telik. Én sokallok egy farmerért 20 ezer, egy pólóért meg 10 ezer forintot, amikor kb a 4-5 ezer forintos póló is ugyan az, csak más márka. El tudom másra is költeni az így megspórolt pénzt.

Amúgy egy pasin nem azt nézem, hogy milyen márka díszeleg a ruháján, hanem azt, hogy fitt-e, ápolt-e, igényes-e és tudja-e normálisan kombinálni a ruháit. 15 ezer forintból is fel lehet öltözni komplett jól, és az 50 ezres öltözetet is el lehet úgy bacni, hogy nevetség tárgya legyen az illető.

22/N

2014. szept. 6. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Engem teljesen hidegen hagynak a márkák, nem is ismerem fel őket. Öltözzön föl stílusosan és kész, akkor már mindegy a márka.

24N

2014. szept. 6. 20:50
 5/7 anonim válasza:
Én még kiegészítem Pepe Jeansel és teljesen magamra ismerek...
2014. szept. 7. 07:37
 6/7 anonim ***** válasza:
20 ezer forintot én se dobok ki farmerért (majd ha milliomos leszek). De viszont a felsőt megvállogatom és ezek a márkák nem is a luxus kategóriákban vannak. Persze valakinek jó a rövid élettartalmú ruha, legalább változik a ruhatára folyamatosan. Én megbízok ezekben a márkákban, mert helyt kell állniuk és nem anonim gyárak amire bármit ráírhatnak. Ja meg 100% pamut zokni marha olcsón... Hát én azért nem húznék fel a lábamra csupa nejlont amire 100% pamut van írva egy márkátlan terméktől. Nyílván egyeseknek jó a nejlon zokni is, mert az ocsó.
2014. nov. 15. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
78%
Ezekből a márkákból jól is fel lehet öltözni, meg úgy is, mint egy kis csíra b*zi. Mivel téged az érdekel, hogy a márkák alapján mi rólad a vélemény, te a második kategóriába valónak nézel ki az hétszentség.
2015. aug. 7. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!