Ilyen márkákat hordok mit gondolnátok erről?
levi's,diesel,devergo,springfield ezekbe szoktam vásárolni
23 f
Soha a büdös életben nem a márkajelzést lestem, hanem azt, hogy hogy néz ki az adott ruhadarab.
A márkabzikat viszont kifejezetten rühellem.
Nem szoktam nézni a márkát, azt nézem, hogy a ruha jól néz-e ki, illetve jól áll-e a viselőjének.
Amiket felsoroltál, abból egyedül a Levi's-t ismerem. Na, azelőtt tényleg kalapot emelek, mert egy Levi's famer legalább 20 évig bírja (fateromnak van egy farmerje meg egy farmerdzsekije, szerintem öregebbek, mint én :D). De ez az egyetlen márka, amit még én is elismerek.
Váljék egészségedre, ha neked ilyenekre telik. Én sokallok egy farmerért 20 ezer, egy pólóért meg 10 ezer forintot, amikor kb a 4-5 ezer forintos póló is ugyan az, csak más márka. El tudom másra is költeni az így megspórolt pénzt.
Amúgy egy pasin nem azt nézem, hogy milyen márka díszeleg a ruháján, hanem azt, hogy fitt-e, ápolt-e, igényes-e és tudja-e normálisan kombinálni a ruháit. 15 ezer forintból is fel lehet öltözni komplett jól, és az 50 ezres öltözetet is el lehet úgy bacni, hogy nevetség tárgya legyen az illető.
22/N
Engem teljesen hidegen hagynak a márkák, nem is ismerem fel őket. Öltözzön föl stílusosan és kész, akkor már mindegy a márka.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!