Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek erről a cipőről? (lent)

Figyelt kérdés

[link]

Elfogadható, ha néha bulizni vagy olyan helyekre felhúzom? 17 L

2014. szept. 6. 13:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon ronda, egy 17 éves lányon meg pláne nevetségesen néz ki.
2014. szept. 6. 14:27
 12/17 Csillu17 ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2014. szept. 6. 16:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Otromba, trampli. Egy 17 évesen meg nevetséges lenne.
2014. szept. 6. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:
anyukádnak igaza van
2014. szept. 6. 16:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem, el fogom adni, mert tényleg nem nekem való.
2014. szept. 7. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem igaz! Szerintem teljesen normális cipő! Mások suliba járnak ilyesmiben! Mért nézne ki nevetségesen egy 17 éves lányon? Szerintem tök szép! Amúgy mért kérdezed meg? Ha tetszik, hordjad! Ne adj mások idióta véleményére!
2014. szept. 12. 18:53
 17/17 anonim válasza:
47%

jujj de gazok vagytok egyes kommentelok... Nem divat mar??? Hat hol elsz te??? Most divat csak igazan minden ami retro... Milanotol parizsig, londontol Magyarorszagig mindenhol ugyanaz a divat... hol elsz te??? Az hogy neked nem tetszik , az megint mas gondolom tusarkat vagy a masik veglet a tramplis cipok imadoja szeretheted... ami nem baj, csak masnak meg az hat ratyin..

Kerdezo!! a cipo szuper es barmikor barhova fel lehet venni.... ne adj amugy sem arra masik mit gondolnak az a lenyeg hogy ha te magabiztosan viseled(nem bekepzelten, vagy eppen mint egy nyuszi) akkor masoknak is bejon majd... minden a szemelyen mulik.... ez egy nagyon szep cipo es itt Londonban nagyon sok csaj hord ilyet es hasonlokat... es kepzeld bulizni is... Van itt egy szokas amit mar a baratnoimnek elmeseltem....

Barmikor bulizni megyunk , akkora taskat viszunk amibe egy batell cipo elfer es egy specko szatyor a masik ciponek ha mar elfaradtunk... es bevalik.... nem kenyelmetlen mert a ruhatarban ugyanugy le lehet rakni es bulizhatsz tovabb...

2014. okt. 9. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!