Mit gondoltok erről a cipőről?
Figyelt kérdés
Nem kedvence ma leopárdminta (nevezzetek rasszistának), mert cigányos, és rajtam kívül páran még így gondolják. De ez a cipő szeritnem nagyon jól néz ki így. Szerintetek?
2014. júl. 28. 20:41
1/10 anonim válasza:
Egész strapabírónak és kényelmesnek tűnik, megfelel a kor szellemének, és a te ízlésednek, vagyis tökéletes számodra. Én sem szeretem a leopárdmintát, de azért tényleg nem néz ki rosszul. Bár fel nem venném, kicsit más világ vagyok. :)
2/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Nekem volt suprám, 1 vaider. Gyorsan szétment. (mondjuk lehet nem egyet kellett volna hordanom fél évig ősszel-télen, mikor volt mellette DC is:D) DC-t vegyél inkább, abból volt már nekem vagy 5, volt amelyik 1,5 évet bírt úgy hogy kb. mindig azt hordtam. És baja 1,5 év után sem lett, csak kicsit megkopott a talpa.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon csúnya, bocsi:s
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget és az őszinte véleményeket! :D Olvastam már pár helyen, hogy a Supra nem nagyon bírja a strapát.. És ha van mellette egy másik cipőm, amit hordok, kibírja egy jó darabig nem? Igazából a külseje fogott meg és ilyet nem találnék DC-ben. Ha van szóljatok! :D
2014. júl. 29. 01:35
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Imádom mikor a leopárdmintára azt mondják hogy cigányos vagy kur.vás... Egyik sem, csak tudni kell hordani.
Ez az a magassarkú sportcipő ha jól látom?! Ezektől frászt tudok kapni. Döntse el az ember hogy sportos vagy elegáns akar lenni.
Szerintem nem néz ki jól, de ha neked tetszik használd egészségedre.
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem, ez nem magas sarkú és gyerek modell.
2014. aug. 3. 01:10
9/10 anonim válasza:
Ez a modell ocsmány.
Nekem is van leopárdmintás Converse cipőm, azt nagyon szeretem, és sokan meg is dícsérik. Az szerintem egyáltalán nem cigányos.
10/10 anonim válasza:
panelházi cipő, ha ilyet hordasz messziről látják rajtad h biztos vmi lakótelepi panelházi vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!