13-16 éves lányok! Nektek milyen öltözködésű, stílusú fiúk jönnek be? Milyen póló, pulcsi tetszik egy fiún?
Figyelt kérdés
14/F2014. szept. 3. 21:15
1/10 anonim válasza:
a zakó es az ing sokkal szexibb mint a kivágott nyakú rózsaszín póló.
2/10 anonim válasza:
Asszem ilyen korban a "páwák" a menők, persze vannak kivételek...
3/10 anonim válasza:
Nem esek bele a 13-16 kategóriába, de nekem a farmer, tornacipő, nem túl lógós/kisfiús sima póló tetszik mindennapokban. Az elegáns zakós is jó, csak ne legyen komikusan túl nagy valakire, baromihosszú ronald mcdonald cipővel párosítva vagy istenments fedorával.
4/10 anonim válasza:
Az a baj azzal amit a 1,3 versenyzo leirt, hogy ezek sablonruhak!
Egyik sem egyedi es nem ertem miert szorgalmazzak, eroltetik ezeket.
5/10 anonim válasza:
Nem a ruha tesz valakit különlegessé! ;)
14/L :*
6/10 A kérdező kommentje:
Nem,jól tudom.Csak érdeklődtem,hogy mi tetszik a velem egy idős lányoknak.Köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 4. 19:29
7/10 anonim válasza:
mivel én amolyan hipster-rocker vagyok, a velem azonos (rocker vagy hipster) stílusban öltözködő fiúk jönnek be. de nem szeretem, ha valaki igénytelen, sem azt, ha túl sokat ad magára. legyen hétköznapi, de mégis egyedi, valamivel emelkedjen ki a többiek közül, de ne szemetszúróan.
14/L
8/10 anonim válasza:
a "páwák" milyen stílus, még nem hallottam ilyet?
9/10 anonim válasza:
Nekem az inges fiúk a legszimpatikusabbak, de nem akarok általánosítani
10/10 anonim válasza:
Nekem a sportosabb fiúk jönnek be,pl.:egy converse cipő,egy farmergatya és valami jó póló,pulcsi de inkább legyen sportos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!