Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk lányok nektek mennyire...

Fiúk lányok nektek mennyire fontos az öltözködés és nők 25 felettiek 30 alattiak milyen gyakran viseltek streccs miniszoknyát?

Figyelt kérdés
ősszel hairsnyával jól nézne ki egy szürke miniszoknya?
2014. aug. 31. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy jól érezzem magam abban amit felveszek, kényelmes legyen. Sztreccs miniszoknyát nem hordok, mert nem áll jól, de fodrosakat gyakran hordok, harisnyával. Télen, nyáron, bármikor. Én ősszel jobban szeretem a színes dolgokat, mert alapból minden olyan szürke, nem akarok még én is az lenni.
2014. aug. 31. 11:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem én szeretem a passzos mert jó alakom van bár kicsit kényelmetlenek.Nem akarok túl ribisnek se látszani.

Hát én azt piros cipővel gondoltam felvenni a szürkéhez passzol nem?

Nem szeretem a fodrosakat egyenes fazon tetszik egyszerű és stílusos elegáns legyen akár irodába is.

Amúgy ritkán hordok szoknyát alkalmanként.:)

2014. aug. 31. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Számomra nem olyan fontos, kényelmes legyen, egyébként meg azt hordom, ami nekem tetszik.

"milyen gyakran viseltek streccs miniszoknyát?"

Na, azt soha...

2014. aug. 31. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem annyira fontos az öltözködés, de normális ruhákba járok és nem szokványosan is öltözködöm, nem vagyok híve a bevett, konzervatív öltözködésnek.
2014. aug. 31. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:

óh akkor nem tudom lehet én se veszek streccset mert félek nagyon rövid..

Engem is frusztrálna.most hogy írtad

szerintem is mindenki azt hordjon ami neki tetszik.:)

2014. aug. 31. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!