Lányok! Előfordult már ilyesmi veletek?
Előfordult már, hogy a mellbimbó átütött a ruhátokon?
Tudom, elég ciki, én még nem jártam így, helyette tegnap a munkahelyemen a ruhám szála kijött, és egy kis pukli lett a helyén, mintha a mellbimbóm ütött volna át... Nem tudom, hogy ki látta vagy ki nem, de olyan kellemetlen volt... Nyugtassatok meg, kérlek, hogy nem egyedül vagyok ilyen szerencsétlen... :(
Nyilván nem mindkét bimbónál jött ki a szál, így kizárt, hogy ha valaki meglátta, arra gondolt volna, hogy a bimbó üt át. Vagy ha mégis, akkor az hülye :D
Vékony, szivacs nélküli melltartónál fordult már elő, az úgy tényleg kellemetlen, nem is hordok már szivacsmenteset.
Köszönöm a válaszokat, valamelyest sikerült megnyugodnom. Igen, csak az egyik oldalon húzódott ki a szál. A hosszú haj jó praktika, de nekem épp vállig ér... :)
Továbbá bízom benne, hogy a női kollégák tudják, hogy ilyesmi előfordul, a férfiak pedig nem törődnek az ilyesmivel. Egyébként is, minden csoda három napig tart...
Meg jo hogy a fiuknak atut mivel nincs rajtuk melltarto te agyas!
Nekunk istenadta jogunk, hogy atusson...
Osztán mér' istenadta joguk, hogy átüssön, te agyas?
Mert valaki egyszer kitalálta, hogy lányoknál gáz? Vagy mert a sok hülye fiú nem bírja ki megjegyzés és bámulás nélkül, ha meglátja? (Fordítva ilyen nincs, a lányok ilyet nem csinálnak.)
Embörök, gondolkodni köll, nem pedig mindent elfogadni fenntartások nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!