Ezeken a ruhákon látszik, hogy olcsó, szinte filléres holmik?
Figyelt kérdés
Nagyon olcsón (akciósan, de amúgy is olcsók) vettem őket.
Nekem nagyon tetszenek, de ha valakin ezeket látjátok az jön le, hogy olcsó, gagyi cuccok?
2014. aug. 30. 17:08
11/17 A kérdező kommentje:
Nem a turkálók ajnározása volt a kérdés :) A választ megkaptam, de senki nem kérdezte h ki hol turizik mennyiért.
2014. aug. 31. 16:50
12/17 anonim válasza:
Nagyon hasonlókat láttam kínai boltban 600 Ft-ért.. Hálóinget akartam venni, bocsi, de ez max annak jó. 2000 forintért most a nyárvégi akciókban normálisan kinéző felsőket is találnál. Amikor írtad, hogy nagyon olcsón vetted, én olyan 100-200 Ft/db-ra tippeltem volna.
13/17 A kérdező kommentje:
Kérdés mi az olcsó filléres. Nekem a 2000 Ft az.
2014. szept. 2. 18:34
14/17 anonim válasza:
Az 1000-2000 olcsónak számít az 5-6 ezres alapárhoz képest, amennyibe a mai pólók kerülnek. Filléresnek 1000 forint alatt mondom.
15/17 anonim válasza:
Ha egy normális felsőt kapok 2000 forintért akkor azt mondom, hogy nagyon olcsó volt. De ezért? Ne viccelj már:D, ránézésre a kínai boltok leggagyibb ruhái, amit megkapsz 500 forintért..
16/17 anonim válasza:
2000Ft olcsó egy normális New Yorkeres, Takkos, H&Mes, stb, felsőért. De ilyen izéket a kínaiban pár száz forintért lehet venni, így ahhoz képest, hogy mennyire gagyisztikusan néznek ki, drága a 2000Ft.
17/17 anonim válasza:
Rém gagyi, 2000 ft-ért meg pláne..annyiért már tök igényes cuccokat is lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!