Ezeken a ruhákon látszik, hogy olcsó, szinte filléres holmik?
Figyelt kérdés
Nagyon olcsón (akciósan, de amúgy is olcsók) vettem őket.
Nekem nagyon tetszenek, de ha valakin ezeket látjátok az jön le, hogy olcsó, gagyi cuccok?
2014. aug. 30. 17:08
2/17 anonim válasza:
Bocsi, de igen. Nekem nagyon nem tetszik, és nem csak magamon nem, máson se. Olcsónak is néz ki.
3/17 anonim válasza:
Igen. Ezek tipikusan olyan cuccok, amik hajazni akarnak a mai "divatcuccokra", de közben lerí róluk, hogy gagyik. Az Auchan van tele ilyenekkel.
Az utolsó kettő még elmegy, de az első pl. valami borzalom ezzel az ezüstnyomattal.
4/17 anonim válasza:
Igen. a 4. talán nem annyira. de a többiért max 200ft-ot adnék...
ezek a tipikus ruhák, amit hord szinte mindenki, de a leggázabb kínaiban is meg lehet venni. Szerintem némelyiket max hálóingnek venném fel, annak tökéletes, hogy aludjak benne. Mindig is így gondoltam, ezekeről a Hódi Pamela cuccokról és továbbfejlesztett változatairól.
5/17 anonim válasza:
Nekem ezek a hosszított felsők egyáltalán nem jönnek be.Olyan gagyik.De ha neked bejön,hord nyugodtan.Turkálókban én is szoktam cuccokat venni,csak nem ilyeneket.
7/17 anonim válasza:
Szerintem is elég gagyik..én ilyeneket max hálóingnek vennék fel.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem turkálós, én ott egyáltalán nem vásárolok, hanem az avantgardfashion.hu oldalról. Átlag 2000 Ft/ db.
2014. aug. 31. 12:03
9/17 anonim válasza:
Hú, ne haragudj, de ezért maximum 500 Forintot adnék ki, nemhogy kétezret!
10/17 anonim válasza:
Turkálókban ezerszer különb cuccokat tudok találni, mint ezek a borzalmak. 2000 Ft? Jó ég... Hálóingnek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!