Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 75E/F méretben hol lehet...

75E/F méretben hol lehet melltartót találni Szegeden?

Figyelt kérdés
Olyat, ami lehetőleg nem 10 ezer forintba kerül.
2014. aug. 28. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem vaterán nézel körül? Ott egy csomó van.
2014. aug. 28. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbálok nem szegediként válaszolni ha nem baj. Sajnos a net szerint a Marks&Spencer már nincs meg, pedig az a legjobb lelőhely. Tescoban van 75DD, ami az E-nek felel meg (fazontól is függ), az talán jó lehet bár nem 100%. Azok elég olcsók is. Még a Hádát tudom ajánlani (turi), bár van akinél ez nem opció, persze ott ki kell fogni, vagy van épp vagy nincs. Nekem is 75F a méretem, Hádába meg egy hasonló kaliberű másik turiba járok (Bpen), szokott lenni ilyen méret.

Webáruházak közül a legolcsóbb a bonprix, vagy szintén használt (vatera, feminite.hu). Néha ki lehet fogni újat is ezeken a weboldalakon, jó áron.

2014. aug. 28. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is 75 F van, és a Tescos DD az a határban sincsen, jóval kisebb mint az E.

A Triumph esetében néha van leárazás a szezon végén, akkor viszonylag emberi áron lehet venni náluk is.

Turiban nézd még meg, Háda szokott angliából, németországból fehérneműt behozni, ott nagyonn mellű nők vannak.

Egyébként azt mondom tapasztalatból, hogy érdemesebb kevesebb de jobb melltartót venni. Nekem jelenleg 3 db van, de azok legalább tartanak, és nem esnek szét.

2014. aug. 28. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Tesco.
2014. aug. 28. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:
A Triumph az jó, de ilyen méretben elég karcsú a választék színek tekintetében, meg úgy általában fazonban is. Én írtam a Tescos DD-t, konkrétan egy balconette fazonú volt ami majdnem jó volt rám, és a kérdezőnek kicsit kisebb méret kell, ezért gondoltam hogy egy próbát megér.
2014. aug. 28. 23:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. aug. 31. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!