Melyik top elegansabb? Melyik szebb? 21L
Figyelt kérdés
A parommal hivatalosak vagyunk keresztelore, es elotte kell menni templomba is, ezert gondoltam, hogy veszek egy szebb feher topot, de nem tudom, a ketto kozul melyik szebb/elegansabb?
2014. aug. 28. 12:37
1/10 anonim válasza:
Szia! :)
Nekem a második tetszik jobban.
14L
4/10 A kérdező kommentje:
De a 2. illik templomba?
2014. aug. 28. 12:50
5/10 anonim válasza:
szerintem templomba is jó. nem látszik ki belőle semmi.
6/10 anonim válasza:
Nekem inkább az első. Pont azért, mert temploma talán jobban illik, szolidabb.
De a másodikkal sincs semmi baj.
7/10 anonim válasza:
Nekem a 2. jobban tetszik. Arról fogalmam sincs, hogy szoktak-e ilyet felvenni templomba, még sosem voltam.
8/10 anonim válasza:
Az elsőt válaszd. Nem szabad templomban fedetlen vállakkal megjelenni. Legalább egy rövid ujjának lennie kellene.
Másrészről szerintem az első elegánsabb, kifinomultabb.
9/10 anonim válasza:
Tényleg nem illik a fedetlen váll,de a 2. szebb..viszont egy szép kardigán mehet hozzá és akkor jó lesz :)
10/10 anonim válasza:
szerintem egy keresztelőhöz egy templomba jobban illik az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!