Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben kell aludni télen...

Miben kell aludni télen például kollégiumban, ha szerintem a pizsama ultragáz?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 22:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igaz nem voltam kolis soha, de közelebbi fiú ismerőseim (albérletben) alsónadrág, póló kombóban mászkálnak.

Egyébként szerintem az is tökéletes, ha felveszel egy kockás vagy egyszínű (sötét) pizsinacit, hozzá meg egy pólót. És akkor nem olyan pizsis a szerelés (ha már ennyire irtózol ettől), mégis kényelmes, és mások előtt is hordható.

Írták a melegítőt is. Nekem az kényelmetlen.

23n

2014. aug. 28. 09:05
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk a lányok 99%-ban pizsamáznak, vagy rövidnadrág/cicanadrág + póló.

A srácoknál változó, nyáron mindig pólóban és boxerban flangálnak a folyosón, télen pizsama gatya és póló, de láttam már nagypapa pizsis srácot is a koliban. Kinek mi a kényelmes...

Pl. egy ilyen pizsama szerintem abszolút elmegy koliba is: [link]

2014. aug. 28. 14:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2014. aug. 28. 22:41
 14/14 Nagi88 válasza:
Lényeg, hogy az alsó és a felső ne egyszínű legyen és felül ami kényelmetlen is, ne gombolós.
2014. aug. 29. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!